İl Birinciliği, Grup Birinciliği ve Türkiye Finali olmak üzere 3 aşamada gerçekleştirilen Ses ve Müzik Yarışmasının İl Birinciliği’nde, dereceye giren yarışmacı gençler için ödül töreni düzenlendi. Törene Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve birim müdürleri katıldı.

“GENÇLERİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN BÜYÜK GAYRET İÇERİSİNDEYİZ”

İl Müdürü Fillikçioğlu, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız gençlerimizin hem bilgili ve donanımlı yetişmelerini, hem de zengin ve derinlikli bir bakış açısına sahip olmalarını istiyor. Bu amaçla geleneksel sanata sahip çıkan ve serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen Ses ve Müzik Yarışmasında gençlerimiz yeteneklerini sergileme fırsatı buldular. Gençlerimizin yolunu açmaya, onların geleceklerini aydınlatmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile yarışmalara katılan tüm gençlerimizi tebrik eder, dereceye giren gençlerimize de ilimiz adına katılacakları bölge finalleri için başarılar dilerim.” dedi.
Kategorilerinde dereceye giren öğrenciler Mayıs ayında Denizli’de düzenlenecek bölge finallerinde Aydın’ı temsil edecekler.