İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner’in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kenti ziyareti öncesi makamında kendisini ziyaret etmesi üzerine Başkan Çerçioğlu da, İYİ Parti’ye iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP İl Başkanı Ali Çankır, CHP İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile birlikte CHP’li yöneticiler de hazır bulundu.

CHP İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Başkan Çerçioğlu’na ziyaretten dolayı teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, CHP ile partilerinin Aydın’da iyi bir dayanışma içerisinde olduğunu söyledi. Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili de CHP ile ortak çalışma yaptıklarını ifade eden Taner, “Daha önce bizler, Başkan Çerçioğlu’nu ziyaret etmiştik. Başkanımız Özlem Çerçioğlu da göreve yeni başlamamız olmasından dolayı hem hayırlı olsun hem de Ramazan münasebetiyle buraya geldi. İyi Parti ailesi olarak CHP ile beraber olmaktan dolayı mutluyuz. Hedeflediğimiz yere ulaşmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Millet İttifakı olarak 6’lı grup halinde Türkiye’deki sistemle ilgili çalışma yapılıyor. Bu 6’lı çalışmayı Aydın’da sürdürmeye kararlıyız” diye konuştu.

İTTİFAK PARTİLERİNİ ZİYARET EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Millet İttifakı’nı oluşturan 6 partinin il başkanlıklarını ziyaret edeceklerini belirten CHP İl Başkanı Ali Çankır, “Bu oluşumun en büyük gerekliliği halkımızın ve muhalefetteki siyasi partilerin beklentisi şu nedenlerle ortaya çıktı. Biz bayrağımızın altında huzurlu bir ülke istiyoruz. Biz milletimizsin hakça bölüştüğü refah içinde yaşamayı istiyoruz. Ötekileştiren değil, barışı sağlayan, helalleşmeyi gerektiren bir birliktelikle ortaya çıktık. Mücadeleye devam ediyoruz. Aydın yerelinde de İYİ parti ve diğer parti mensuplarıyla görüşüyoruz. Yapılacak genel seçimlerde iktidarı bu ittifak üyeleri olarak gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Ağır bir ekonomik buhranla karşı karşıyayız. Ülkeyi yönetemeyen bir iktidar ile karşı karşıyayız. Millet İttifakı adı altında bu partiler bu yüzden bir araya geldi” dedi.

KİMSE ENDİŞE ETMESİN

İYİ Partililerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Çerçioğlu ise, “Ramazan ayının ülkemize ve ilimize bereket huzur getirmesini diliyorum. Aynı zamanda Millet İttifakının belediye başkanıyım. Hem CHP’nin hem de İYİ Parti’nin belediye başkanıyım. Her iki genel başkana da çok teşekkür ediyorum. Bugün benden daha mutlusu da olamaz. Bu birliktelik devam edecek, kimsenin endişesi olmasın. Millet İttifakının belediye başkanları olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.