Aydın 1. Amatör 3. Grup’ta namağlup şampiyon olan Köşk Belediye Doğan Spor, Süper Amatör Lig’e yükselme Play-Off maçında 4. Grup’un lideri DSİ Spor ile karşılaştı. Sultanhisar Sahası’nda oynanan maçı yaklaşık bin 500 kişi izledi. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ve AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu’nun protokol tribünden takip ettiği karşılaşmada Köşk Belediye Doğan Spor rakibini 4-1’lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla Köşk Belediye Doğan Spor, Süper Amatör Lig’e yükseldi.

“İLÇEMİZE GÜZEL BİR SEVİNÇ YAŞATTIK”

Dört sezondur çalıştırdığı bütün takımları şampiyon yapmayı başaran Köşk Belediye Doğan Spor Antrenörü Savaş Güleser, şunları kaydetti: “Öncelikle bu galibiyeti bizlere yaşatan ve grubundan namağlup şampiyon olarak çıkmayı başaran ve Süper Amatör Lig’e çıkmamızda en büyük paya sahip futbolcu kardeşlerimi tebrik eder, tek tek alınlarında öpüyorum. Bu başarı ile Köşk Doğan Spor tarihine altın harflerle adlarını kazıdılar. Bu başarı elbet kolay gelmedi, çok inandık çok çalıştık ve her koşulda takımımız ile birlikte asla hedefimizden vazgeçmedik. Bizlere inananlara bir borcumuz vardı ve bugün Allah'ın izniyle bu başarıyı elde ettik. Öncelikle şampiyonluğumuz ve Süper Amatör Lig, Köşk ilçemize hayırlı olsun. İnananlar ordusu ile birlikte bu başarı geldi. Bu inanlar ordusunun en başında futbolcu kardeşlerim, sonra ilçe kaymakamımız, ilçe belediye başkanımız, siyasi parti başkanlıkları ve teşkilatları, ziraat odası başkanımız, esnafımız, tüccarımız, müteahhidimiz, mahalle muhtarlarımız ve en çok da taraftarımızın desteği ve başarısı var. Bu ilçe her şeyin en iyisini hak ediyordu ve biz de en iyisini yaparak ilçemize çok güzel bir sevinç yaşattık. İlçemiz son yılların en önemli sportif olayına şahit olup ve başarının keyfini çıkarıyor.”

“HAYATIMDA ÇOK BÜYÜK BİR YERİ OLACAK”

Kendilerine inanan, güvenen herkese teşekkür eden Güleser, “Bu süreçte beni her koşulda destekleyen aileme, her maça duası ile gönderen annem ve babama çok teşekkür eder bu kupayı onlara armağan ediyorum. Yıllarca top oynadığım, şampiyonluklar, gol krallıkları yaşadığım kulübümde yakaladığımız bu büyük başarının hayatımda çok büyük yeri olacaktır. Çalıştırdığım 3 kulüpte de şampiyonluk yaşamama rağmen bu şampiyonluk ve Süper Amatör Lig’e çıkma hikayemin benim için ayrı bir önemi oldu. Yaşadığım ilçeme en iyi şekilde temsil etme şansı ve fırsatı veren Rabbime şükürler olsun. Bizler inanmıştık ve başardık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Süper Amatör Lig’in ilçemizde hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.