AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, görev süresinin üçüncü yılını dolduran İncirliova Belediye Başkanı İYİ Parti'li Aytekin Kaya'nın şimdiye kadar yaptığı hizmetlerle sınıfta kaldığını iddia etmişti. Belediye Başkanı Kaya, başta belediyenin borcu, hibe araçlar, belediye dükkanları olmak üzere birçok konuda kendisini eleştiren İlçe Başkanı Celbek’e Ramazan ayında olduklarını hatırlattı.

“RAMAZAN PİDESİ GÖNDEREBİLİRİM”

Ellerinden her zaman saygıyla öptüğü büyüklerinden hep, mübarek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu duyduğunun altını çizen Başkan Kaya, “Bu mübarek günlerde tartışma olmaz siyaseten de olsa kavga hiç olmaz. Bu sebeple sözde beni eleştiren iktidar partisi İncirliova İlçe Başkanına cevabımdır; söylediğin her şeye, sorduğun her soruya belgesiyle verecek cevabım var, ancak aldığım terbiye, içinde büyüdüğüm kültür gereği mübarek Ramazan ayında senin beni içine çekmeye çalıştığın kısır siyasi tartışmalara girmeyeceğim. Seni anlıyorum, istiyorsun ki zamlar altında inim inim inleyen vatandaşlar, zamları konuşmasın, ülkeyi yöneten iktidar partisi olarak bizi eleştirmesinler, benim Aytekin Kaya'yla olan kavgamı konuşsunlar istiyorsun. Kusura bakma ben bu tuzağa düşmem. Sizin tuzağınıza düşüp buradan size siyaseten ekmek çıkmasına izin vermem. Ama ben ille de bir şey almak istiyorum dersen, sana güzel bir Ramazan pidesi gönderebilirim” dedi.

“HODRİ MEYDAN”

Başkan Kaya, Celbek’e bayramdan sonra sorduğu her soruya belgeleriyle cevap vereceğini ifade ederek, “Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok, siyaset başta olmak üzere hiçbir konuda veremeyeceğim cevabım zaten yok. Hodri meydanına hodri meydan, sürekli el öpüyorsun diyerek beni sözde eleştirmişsin ya, ne demiş o ellerini saygıyla öptüğümüz büyüklerimiz, atalarımız; 'Halep ordaysa arşın burada” şeklinde konuştu. Şu anda tek derdinin evine ekmek götürmekte zorlanan ihtiyaç sahibi vatandaşların oruçlarını tutarlarken, sahur ve iftarlarını yapabilmelerine yardım etmek olduğunu vurgulayan Kaya, ramazan kolileri hazırlamaya çalıştıklarını söyledi. Celbek’e “Siz kısır siyasetinizi yapmaya devam edin, biz işimizi yapıyoruz” diyen Kaya, İncirliova halkının Ramazan ayını tebrik ederek, bu ayın tüm insanlık alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini diledi.