Kütüphane haftası dolayısıyla Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi’nce kitap kampanyası başlatıldı. Dernekte toplanan kitaplar, Zafer Orta Okulu Kütüphanesine teslim edildi. Düzenlenen programa Zafer Ortaokulu Müdürü Gökhan Çoban Efeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cüneyt Karademir ve Efeler İlçe Milli eğitim Müdürü Hakan Özcan, Altı Nokta Körler Derneği başkanı Bayram Özen katıldı.

350 KİTAP BAĞIŞLADIK

Altı Nokta Körler Derneği Aydın şube Başkanı Bayram Özen, kütüphaneye 350 adet kitap bağışında bulunduklarını belirterek, “Kitaplar bizlere binlerce dünyanın kapılarını açar ve bizlerin büyümesinde, gelişmesinde, değişmesinde önemli bir yere sahiptir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayatlarında başarılı olabilmeleri için kitap okumaları gerekmektedir. Bizler Altı nokta Körler Derneği Aydın şubesi olarak bu gün Zafer Orta Okulumuzun kütüphanesine 350 adet kitap bağışında bulunuyor, bundan sonraki günlerde de diğer okullarımızda bulunan kütüphanelere kitap bağışında bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KİTAP BAĞIŞINA DAVET ETTİ

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, görme engelli vatandaşlara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşükkür etti. Özcan, şunları ifade etti, “Altı Nokta Körler Derneğimizin, bu anlamlı kitap bağışının herkese örnek olması gerektiğini buradan bu vesileyle tüm hemşehrilerimize, okullarımızın kütüphanelerine kitap bağışlamaya davet ediyor, Başkanımıza ve üyelerine duyarlılıklarından dolayı şahsım ve Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına çok teşekkür ediyorum. Bizlerde her zaman olduğu gibi bundan sonrada Altı Nokta Körler Derneği Aydın şubesinin çalışmalarına destek olacağız.” Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan tarafından Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen’e bir plaket takdim etti.