İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, Kadın Politikaları İlçe Başkanı Seval Koşar ve kadın kolları üyeleri, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Gezen ve Gençlik Kolları üyeleri ile İYİ Parti ilçe yönetim kurulu, Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal ile yöneticileri ve takım kaptanını, Yıldırım Demirören Tesislerinde ziyaret etti.

'NAZİLLİ BELEDİYESPOR HEPİMİZİN TAKIMI'

İYİ Parti heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal, "Nazilli Belediyespor hepimizin takımı. Yönetim kurulu olarak sizleri bu güzel kalabalık ile burada görmek bizleri son derece memnun etti. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

'BAŞKAN ÖNAL VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLERİM'

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz da, "Nazilli Belediyespor, Nazilli’mizin en güzel reklam yüzlerinden biri ve bizler de sizler gibi başarılarıyla çok mutlu oluyoruz. Başkanımız Ünal Önal ve yeni yönetim kurulu üyelerinize başarılar dilerim" şeklinde konuştu. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal, günün anısına İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz’a forma ve atkı hediye ederken, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri de takım kaptanlarına baklava ikramında bulundu. Ziyaret, fotoğraf çekimi ile tamamlandı.