9 takımın mücadele ettiği Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup’ta Aydınspor, sezonu 40 puanla yenilgisiz lider olarak bitirdi. Şampiyonluk kupasının sahibi olan Aydınspor’un ardından grupta Play-Off’u garantileyen ikinci takım da 36 puanla Davutlar Belediyespor oldu. Aydınspor’un 7, Davutlar Belediyespor’un da 4 puan gerisinde yer alan İncirliova Belediyespor, sezonu 33 puanla üçüncü sırada tamamlayarak, Play-Off iddiasını kaybetti.

SADECE AYDINSPOR’A YENİLDİ

Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için Play-Off maçlarına kalma hedefi ile sezona iyi bir başlangıç yapan İncirliova Belediyespor, sezon boyunca toplam 16 maç yaptı. Çıktığı maçlardan 9’undan galibiyet, 6’sından beraberlik ve 1’inden de mağlubiyetle ayrıldı. Tek yenilgisini, deplasmanda lider Aydınspor’dan alan İncirliova Belediyespor’u Play-Off’un dışına iten ise berabere kaldığı maçlarda kaybettiği toplam 12 puan oldu. Sezonun ilk yarısında iç sahada Davutlar Belediyespor ve Germencikspor ile dış sahada Didim Belediyespor ile berabere kalan İncirliova Belediyespor, ikinci yarıda da deplasmanda Davutlar Belediyespor ile iç sahada da Koçarlı Menderespor ve Aydınspor ile yenişemedi.

ÇOK GOL YEDİ

Rakip fileleri Aydınspor 39, Davutlar Belediyespor 40, İncirliova Belediyespor 36 kez havalandırırken, ilk üç sırada yer alan takımlar arasında en çok golü ise İncirliova Belediyespor yedi. İncirliova Belediyespor, 18 gole engel olamadı. Kalesinde Aydınspor 8, Davutlar Belediyespor da 10 gol gördü.