Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Yıldızspor, sahasında ağırladığı Kemalpaşaspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti. Lig’in bitimine iki hafta kala avantajı eline alan Yıldızspor’da Sportif Direktör Göksel Özdemir, Kemalpaşaspor maçını değerlendirdi.

“10 KİŞİ KALDIK AMA OYUNCULARIMIZ ADETA 11 KİŞİ OYNADI”

Geçen hafta Çine Madranspor karşısında iyi bir oyunla üç puan aldıklarını anımsatan Özdemir, “İyi oyunumuzu Kemalpaşa maçında da sürdürerek hedefimizi galibiyet olarak belirledik. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Çünkü bu maçı kazanamazsak Çine Madranspor maçının bir anlamı olmazdı. Bu bilinçle maça çıktık. Ancak maça şansız başladık ve rakibimiz önemli bir direnç gösterdi. Maçın başında 10 kişi kaldık. Buna rağmen oyuncularımız büyük bir özveri ortaya koyarak sanki 10 kişi değil, 11 kişi oynadılar ve maçı 4-0 kazandılar. Takımımızın performanstan oldukça memnunuz. Bu zor haftalarda eksik kalmamıza rağmen herhangi bir stres yapmadan maçı kazanmaları gerçekten çok önemliydi. Bu anlamda oyuncularımıza gösterdikleri mücadelelerden dolayı yürekten tebrik ediyorum.” diye konuştu.

KOÇARLI HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Maçlarını yeniden Koçarlı’da oynadıklarını hatırlatan Özdemir, “Maçlarımızı oynadığımız Koçarlı’da vatandaşlarımız da takımımıza destek oldu. Takımımıza olan bu destekler bizim için de oldukça önemli. Bize olan desteklerinden dolayı Koçarlı halkına teşekkür ediyorum. Takımımıza olan sempatinin artması, bizim için oldukça sevindirici.” şeklinde konuştu.

“CİDDİ BİR RAKİP”

Önümüzdeki hafta oynayacakları Alaçatıspor karşılaşmasını da değerlendiren Özdemir, “Rakibimiz Alaçatıspor da ligi bir puan üzerinde yer alan Bornova Yeşilovaspor’un önünde tamamlamayı hedefliyor. Bu anlamda hem bizim hem de onlar için zor bir maç olacak. Alaçatıspor ciddi bir rakip. Biz de bir çıkış yakaladık. Bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.” dedi. Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Çine Madranspor’a karşı avantajlı olduklarını kaydeden Özdemir, “İki rakibimize karşı averajda üstünüz. Kalan iki maçımızı kazanarak bu averaj üstünlüğümüzü korumak istiyoruz.” diye konuştu.