Ligde normal sezonun son haftasında deplasmanda Davutlar Belediyespor ile golsüz berabere kalarak 40 puanla şampiyonluk kupasını kaldıran Aydınspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için Davutlar Belediyespor, Pamukörenspor ve İsabeyli Şırlanspor ile Play-Off mücadelesi verecek.

EN İYİSİNİ YAPMALIYIZ


Siyah beyazı ekibin teknik direktörü Recep Özçelik, Davutlar Belediyespor mücadelesini değerlendirdi. Kendi takımı gibi Play-Off’lara kalan Davutlar Belediyespor’u tebrik eden Özçelik, "Öncelikle bizimle birlikte play-off yarışında yer alıp play-off’a kalan Davutlar Belediyespor'u ve play-off’a kalamayan Didim Belediyespor ile İncirliova Belediyespor'u gösterdikleri performans için tebrik ediyorum. Umarım grubumuzdaki diğer takımlarımızın da hedeflerini gerçekleştirdiği bir sezon olmuştur. Günümüz futbolunda kolay maç diye bir şey olmadığı gibi play-off’a kalmışsanız zaten zor bir turdasınız demektir. Çünkü rakiplerinizin hem bireysel hem de takım olarak kalite seviyesi yükseliyor. Oyunun her bölümünde elimizden geleninin en iyisini yapmalıyız” dedi.

GEREKENİ YAPACAĞIZ


Özçelik, “Birçok Aydınspor sevdalısı insanın umudunu kaybettiği dönemde umutlarını yeşerten futbolcularımızın play-off’ta da gerekeni yapacağından şüphemiz yok” diyerek Play-Off maçlarında iddialı olduklarını ifade etti.