TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’un 16’ncı hafta mücadelesinde düşme potasındaki Aydın Yıldızspor, evinde son sıradaki İzmir ekibi Kemalpaşaspor’u ağırladı. Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Yıldızspor 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Yıldızspor’a farklı galibiyeti getiren golleri 25’te Gökhan Çamur, 50’da Murat Şevik, 75’te Uğur Çetinkaya ve 90’da Mert kaydetti.

GALİBİYET SERİSİ 2 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta Çine Madranspor’u deplasmanda 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yedi maçlık galibiyet hasretine son veren Aydın Yıldızspor, Kemalpaşa galibiyeti ile üst üste ikinci galibiyetini elde etti. 3 puanın sahibi olan Yıldızspor puanını 17’ye yükseltti. Kemalpaşaspor ise 11 puanda kaldı.

KAANHAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Dakika 5’te Yıldızsporlu Ferit’in sağdan serbest vuruştan açtığı ortaya Gökhan Çamur kafa ile vurdu, kaleci İsmail son anda topu kontrol etti. Dakika 12’de Yıldızsporlu Ferit’in ceza sahası dışından sert şutunda top üst direğe çarpıp gol çizgisini geçerek dışarı çıktı. Hakemler Yıldızspor’un net golünü vermedi. Dakika 17’de Yıldızsporlu Kaanhan Gültoprak kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Dakika 25’te Mustafa Ekici ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Murat Türker Aksu penaltı noktasını gösterdi. Penaltının başına geçen Gökhan Çamur topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı 1-0’lık Yıldızspor üstünlüğü ile sona erdi. Dakika 50’de Yıldızspor atağında Furkan’ın sol kanattan ceza sahası içine girer girmez çıkardığı pasta Murat Sevik altı pas içinde topu ağlara gönderdi: 2-0. Dakika 72'de Gökhan çamur çıkardığı pasta topla buluşan Mustafa Doğan sol çaprazdan sert vurdu kaleci son anda topu kornere çeldi. Dakika 75’te Yıldızsporlu Mustafa Doğan’ın ceza sahası içinde çıkarttığı pasta Uğur Çetinkaya düzgün bir vuruş ile topu filelerle buluşturdu: 3-0. Dakika 90’da ikinci yarıda Furkan’ın yerine oyuna giren Mert maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 4-0. Öte yandan maçı her iki kulübün yöneticileri ile Aydın Yıldızspor taraftarları izledi.