Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup’ta sezonun son hafta maçı, şampiyonluk mücadelesine sahne olacak. 39 puana sahip lider Aydınspor, kendisi gibi Play-Off oynamayı garantileyen 36 puanlı Davutlar Belediyespor’a konuk olacak. Davutlar Stadı’nda 26 Mart Cumartesi günü oynanacak maç, saat 14.00’de başlayacak.

AVANTAJ AYDINSPOR’DA


Sezonun ilk yarısında evinde karşılaştığı Davutlar Belediyespor’u 2-1 mağlup etmeyi başaran Aydınspor, Davutlar Belediyespor karşısına avantajlı skorla çıkacak. Rakibi karşısında yeniden puan veya puanlar alması halinde Aydınspor, grubu zirvede tamamlayarak, şampiyonluğunu ilan edecek.

DAVUTLAR’IN 2 FARKLI GALİBİYETE İHTİYACI VAR


Davutlar Belediyespor da ligde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Aydınspor’u 2 farkla yenmesi durumunda şampiyon olacak. Ligdeki tek yenilgisini Aydınspor’dan alan Davutlar Belediyespor’un Aydınspor’u tek farkla mağlup etmesi halinde ise şampiyonun belirlenmesi için tarafsız bir sahada yeni bir maç oynanacak.

KUPA DA GETİRİLECEK


İki takım taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen karşılamaya, şampiyonun belli olma ihtimaline karşı Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, şampiyonluk kupasını da götürecek. Maç sonunda şampiyon olan takıma, törenle kupası takdim edilecek.