Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta yer alan Yıldızspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Kemalpaşaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu maç öncesi Yıldızspor Sportif Direktörü Göksel Özdemir, açıklamalarda bulundu.

“İYİ BİR FUTBOLLA ÜÇ PUAN ALDIK”


Çine Madranspor karşısında önemli bir üç puan aldıklarını kaydeden Özdemir, “ Aydın Büyükşehir Belediyespor beraberliğinin ardından Çine Madranspor maçının önemi daha da arttı. Büyük bir ciddiyetle maça hazırlandık. İyi bir oyunla önemli bir üç puan aldık. Çine Madranspor’u kazanamasaydık, yarıştan kopacaktık. Rakibimiz karşısında iyi bir reaksiyon ortaya koyduk. İyi bir futbolla üç puan aldık. Gergin bir maç olmasına rağmen Çine Madranspor’a bize gösterdikleri örnek ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

“BİZ ÖNCE KENDİ İŞİMİZİ DÜZGÜN YAPMALIYIZ”


Çine Madranspor karşısında alınan galibiyetin takıma önemli bir moral olduğunu ifade eden Özdemir, “Bu galibiyetle iddiamızı devam ettiriyoruz ancak şu anda tabiri caize ipler bizim elimizde değil. Tüm maçları kazanmamız yetmiyor, rakibimizin de puan kaybetmesi gerekiyor. Biz maç maç hazırlanıyoruz. Önümüzde Kemalpaşaspor maçı var. Hedefimiz mutlak galibiyet. Çok ciddi bir şekilde bu maç için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Biz önce kendi işimizi düzgün yapmalıyız ve Kemalpaşa maçını kazanmalıyız.” şeklinde konuştu. Fikstür avantajının kağıt üzerinde olduğunu dile getiren Özdemir, “Bizim kazanmamız gerekiyor. Kazanamadıktan sonra fikstürün bir önemi yok” dedi.