Romanların Partisi olarak bilinen ve 10 Ağustos 2020 yılında Hüseyin Akbulut tarafından kurulan Güzel Parti, ülke çapında teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Partide son olarak Nazilli’de de teşkilatlanma çalışmalarının sona ermesinin ardından olağan ilçe kongresi düzenlendi. Kurucu Başkan Talat Çamdeviren, tek liste ile girdiği seçimde tüm üyelerin oyunu aldı. Nazilli’de Çağahasan Mahallesi Beşeylül Caddesi üzerinde bulunan Şehit Cengiz Toklu Parkı’nda yapılan kongreye Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Alptekin, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, Güzel Parti Aydın İl Başkanı Kadir Ceylan, İYİ Parti eski İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Sümer Mahalle Muhtarı Erdoğan Dilbaz, NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı ve partililer katıldı.

HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLEDİ

Kongrede konuşma yapan Nazilli Güzel Parti İlçe Başkanı Talat Çamdeviren, Güzel Parti’nin Türkiye’ye hayırlar getirmesini diledi. Başkan Çamdeviren konuşmasının devamında, “Bana Nazilli Kurucu İlçe Başkanlığı verildiğinde ilk önce 16 yıldır Nazilli Belediyesi’nde çalıştığım için ilk önce işimde sıkıntı olur mu acaba diye Kürşat Başkanıma sordum. Başkanım ‘engellemem, desteklerim’ deyince, başkanlığı kabul ettim. İlk başta zor oldu. Üyelerimizin ve bazı arkadaşlarımızın desteğiyle zorluğu aşmayı başardık. Bu tür işlere yabancı değilim. 16 yıl önce Çağdaş Romanlar Derneği kuruculuğu yaptık. Çok organizasyonlar yaptık. Biz Romanlar olarak birçok hizmetten yararlanmak istiyoruz. Bizler 2. sınıf vatandaş değiliz. Herkesin faydalandığı hizmetlerden bizler de yararlanmak istiyoruz. Sağ olsun Başkan Kürşat Engin Özcan gereken destekleri veriyor, vermeye devam edeceğine canı gönülden inanıyorum” dedi.


“GÜZEL VE ANLAMLI SÜRECİN BAŞLANGICI”

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yaptığı konuşmada, “Bugün güzel ve anlamlı bir sürecin başlangıcı. Partinin logosu çok güzel bir zeytin dalı. Zeytin ağacının bir başka adı ölmez ağaçtır. Kesersiniz kökünden çıkar. Bir ocak gibidir. Binlerce yıl insanlığa hizmet eder. Partinin ismi de güzel. İnşallah Aydın’ımız, Nazilli’miz ülkemiz iyi ve güzel olacak. Hayırlı olsun” sözlerini kaydetti.