Geçtiğimiz haftayı Ankara’da geçiren Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç ve Karacasu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir ile birlikte Ankara ziyaretlerini gerçekleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı’yı ziyaret eden Başkan Erikmen ve beraberindeki heyet; sonrasında Maden ve Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Dumanlı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığını ziyaret etti.

BİR DİZİ ZİYARET YAPILDI

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından konuşan Belediye Başkanı Mehmet Erikmen; “Karacasu’muz için hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Projelerimiz ve ilçemize kazandırmak istediklerimiz için bir hafta gibi bir süre Ankara’da temaslarda bulunduk. İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve kıymetli vekillerimiz Sayın Mustafa Savaş, Sayın Rıza Posacı, Sayın Metin Yavuz ve Sayın Bekir Kuvvet Erim ile bir araya geldik. İlçemiz lehine gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi ilettik, destek istedik. Birçok isteğimize de olur verdiler desteklediler. Allah’ın izniyle Karacasu’ya hizmet yağacak‘’ ifadelerine yer verdi.

300 DAİRELİ TOKİ İÇİN İMAR PLANI HAZIRLANDI

Ankara ziyareti ve kazanımları hakkında açıklamalarını sürdüren Başkan Erikmen; "300 konutlu TOKİ’nin imar planı hazırlıklarının tamamlandı, Karacasu Cumhuriyet Meydanı altında yer alan atıl vaziyetteki yer için 7 dükkân yapılmasını içeren projeye 1 milyon Lira hibe aldık, Belediyenin garajına 2 çöp kamyonu daha kazandırdık Büyükdağlı Mahallesinde devam eden restorasyon çalışmalarına ilave ek yardımların alınarak 5 tarihi evin daha sağlıklaştırılacağız. Son olarak da Karacasu Çarşı içerisinde bulunan binaların tek tip ve modern görünmesini içeren proje için 1 milyon 500 bin lira hibe aldık" dedi.