Efeler ilçesindeki bir düğün salonunda yapılan tanıtım toplantısına Zafer Partisi İl Başkanı Cem Akbudak, Efeler İlçe Başkanı İsmail Kebelioğlu, Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, Yenipazar İlçe Başkanı Özge Özcan, Sultanhisar İlçe Başkanı Tuğrul Erdoğan ile çok sayıda partili, misafir ve basın mensubu katıldı.

SURİYELİLERİ ÜLKELERİNE GÖNDERECEĞİZ

Coşkulu bir atmosferde başlayan programda bir konuşma yapan Zafer Partisi Efeler İlçe Başkanı İsmail Kebelioğlu, Zafer Partisi olarak mücadelelerinin gerekçelerini Türk milliyetçiliği bayrağını yere düşürmemek, Türklük sevdası, Türk’ün devlet-i ebed müddet ideali, Anadoluda Türklüğün öksüz bırakılmaması, Anadolu çocuklarının haklarının savunulması şeklinde belirtti. Suriyeli sığınmacı kaçaklar konusuna da değinen Kebelioğlu; “Öncelikle “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyenlerin haklarını savunacağız, diyemeyenlere ise anayasal, hakkaniyetli, adaletli ve hukuki davranacağız.Buradan hareketle: “Türk milletinin ekonomik refahına, ülkemizin istikrarına ve bölünmez bütünlüğüne yönelik en büyük tehdit; ülkemizi bir iç savaşa sürüklemek için Türkiye’ye gönderilen 9,5 milyon sığınmacı ve kaçaktır. Türkiye bu sığınmacı ve kaçakları ülkelerine yollayamaz ise tarihinin en ağır felaketine sürüklenecektir. Bu nedenle Suriyelileri her ne şartta olursa olsun bu ülkeden göndermek için siyasal mücadelemizi demokratik yollarla bıkmadan usanmadan sürdüreceğiz” dedi.

MİLLİYETÇİLERİN YENİ ADRESİYİZ

Efeler İlçe Başkanı Kebelioğlu’nun ardından bir konuşma yapan Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Cem Akbudak gündeme dair konuları ele alarak Zafer Partisi’nin siyasi çizgisinin Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği olduğunu ifade etti. Atatürk’e bağlı Türk Milliyetçilerinin yeni adresinin Zafer Partisi olduğunu belirten Akbudak, “Yapılan kamuoyu araştırmalarında Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ en güvenilir siyasi lider sıralamasında birinci çıkıyor. Bu çok önemli. Bunun için diyoruz ki Atatürk Çizgisindeki Türk Milliyetçilerinin yeni adresi Zafer Partisi’dir” dedi. Konuşmalarının ardından yeni üyelere rozet takma töreni ile program sona erdi.