Her iki yarıda da takımlar temkinli bir maç çıkardılar, maçın ilk yarısında rakip kaleye gitmekte zorlanan taraflar gol bulamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya her iki takımda daha hırslı ve daha istekli başladı. Bu yarıda iki takımın da birer topu direkten döndü. Zaman zaman gerginlikler yaşansa da maçın hakemi güzel bir yönetim göstererek sertliğe taviz vermedi, yine bu yarıda sahaya atlayan bir taraftar nedeniyle maç 5 dakika durdu. Her iki takım futbolcuları da sahaya atlayan taraftara tepki gösterdi. Maçın uzatma dakikalarının son saniyelerinde kazanılan korner atışından gelen topu önünde bulan Mehmet Ali Moğol yerden düzgün bir vuruşla Davutlarspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu golün santrası yapılmadan maç bitti.
Bu sonuçla Davutlarspor puanını 33'e yükseltirken Didimspor 26 puanda kaldı. Play-off yolundaki en büyük rakibi İncirliova Belediyespor Aydınspor deplasmanından 3-3 berabere kalarak puanını 30'a yükseltti.
Davutlarspor gelecek hafta Germencik Belediyespor deplasmanında puan ararken rakip İncirliova Belediyespor da Koçarlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.