Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim’de kurulan cumartesi pazarını ziyaret etti. CHP’li Yıldız’a İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere ve Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha eşlik etti. Pazarın boş olduğunu dile getiren CHP’li Yıldız, “Bu pazar geçtiğimiz senelerde çok yoğun oluyordu. Kalabalık oluyordu. Şu an görüyoruz ki bomboş. Aydın’ın tüm ilçe pazarları gibi Didim’de de pazarlar artık sakinleşti” dedi.

“ZAMLARDAN ŞİKAYETÇİLER”

Aydın’da 10’dan fazla semt pazarını ziyaret ettiğini belirten CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Bölgeye her geldiğimde ilçelerdeki semt pazarlarını ziyaret etmeye gayret gösteriyorum. Bugün de Didim ilçemizde cumartesi pazarını gezdim. Esnafı, üreticiyi ve tüketicileri dinlediğimde herkes özellikle mazot ve elektriğe gelen zamlardan dolayı şikâyetçi. Girdi maliyetlerine gelen zamlar, satış ücretine de yansıyor. Alıcı ve tüketici bu konuda birbirine düşman hale geldi” ifadelerini kullandı.

“HERKES SANDIK İSTİYOR”

Pazarda açıklama yapan CHP’li Yıldız, “Didim’de bir kez daha gördük ki, artık herkes sandık istiyor. Türkiye’yi 20 yıldır yönetemeyen AKP iktidarına Didim’den de çağrı yapıyoruz. Derhal seçim kararı alın. Milleti her geçen gün yoksullaştırıyorsunuz. Sağlam giden ne ekonomi politikanız var, ne de tarım politikanız” dedi.