TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta 11 puanla 9’uncu sırada bulunan ve düşme potasında yer alan Aydın Yıldızspor ligin bitimine son dört hafta kala ligde kalma yolunda kritik bir sürece girdi. Geçtiğimiz hafta ligde kalma yarışındaki rakibi Aydın Büyükşehir Belediyespor ile 2-0 geriden gelip 2-2 berabere kalan ve galibiyeti kaçıran mavi-beyazlılarda yine rakibi olan Çine Madranspor maçı hayati önem taşıyor. Bu hafta deplasmanda Çine Madranspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan mavi-beyazlılar zorlu maça kilitlendi. A Takım Teknik Sorumlusu Samet Albayrak yönetiminde zorlu maça hazırlanan mavi-beyazlılarda hedef galibiyetle ayrılmak.

“İNANCIMIZI KAYBETMİŞ DEĞİLİZ”


Yıldızspor Sportif Direktörü Göksel Özdemir, geçtiğimiz hafta oynadıkları Aydın Büyükşehir Belediyespor maçı ile ligde kalan son dört haftayı değerlendirdi. Özdemir, “Hem yerel derbi, hem de ligdeki rakibimiz olan Aydın Büyükşehir maçı bizim için çok önemliydi ve kazanmamız gerekiyordu. Güzel ve çekişmeli bir maç oldu. 3 puan almış olsaydık, son dört haftaya fikstür avantajı olarak çok daha iyi girecektik. Kazanmak koşuluyla fikstür avantajımız devam ediyor. Biz son dört haftaya final havasında çıkacağız. Biz inancımız kaybetmiş değiliz” dedi.

“KAZANMAMIZ LAZIM”


Takımının oynadığı futbol ve gösterdiği mücadele memnun olduğunun altını çizen Özdemir, “Takımımızın üzerinde şansızlık var. Bu şansızlığı Çine Madranspor maçında kırıp, son dört haftayı yüzümüzün akıyla çıkaracağımızı düşünüyorum. Kolay bir maç olmayacağının bilincindeyiz. Rakibimiz de çıkışta olan bir takım. Ligde kalmak adına bu maçı kazanmamız lazım. Ligde kalacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.