Germencik Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında anlamlı bir açılışa imza attı. Çocuk, kadın ve gençlere büyük önem veren Germencik Belediyesi, Camikebir Mahallesi’nde Kültür, Sanat ve Spor Merkezi ile Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezini hizmete açtı. Açılış törenine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“GÜZEL ESERLER YAPIYORUZ”

Törende konuşan Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Germencik’in ihtiyacı olan merkezlerimizin açılışının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Böylesine anlamlı bir günde, kadın bir başkanla omuz omuza olmaktan çok mutluyum. Güzel eserler yapıyoruz, güzel hizmetler veriyoruz” dedi.

OTİZM MERKEZİ MÜJDESİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu da iki merkezin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde açılışının gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti anlattı. Öndeş’in çalışkanlığının Germencikliler adına gurur verici olduğunu dile getiren Çerçioğlu, Germencik’e bir de otizm merkezi müjdesi verdi. Çerçioğlu, “Başkanımızın talebi üzerine Germencik’te otizm merkezi hayata geçireceğiz. Bunun da 4-5 ay sonra açılışını yapacağımızı ümit ediyorum. Bu müjdeyi de özel bir günde vermek istedim. Yer tahsisini belediye bize verdi, inşaatını biz yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ”

Üreticilerin zor günlerden geçtiğini kaydeden Çerçioğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Germencik Belediye başkanımızın da desteğiyle 472 büyükbaş hayvan üreticisine yem desteği sağladık, bu desteği sağlamaya da devam edeceğiz. Üreticimizin, çiftçimizin yanında olduk. Bu zor günlerinizde çok değerli belediye başkanımla beraber yanınızdayız” şeklinde konuştu. Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye 86 milyonluk yatırım yapıldığını söyledi.
Germenciklilere kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Ümidinizi kaybetmeyin. Çok az kaldı. Hep beraber daha güzel günlerde daha güzel icraatlarla sizlere hizmet etmekten gurur duyacağız. Ben bir kere daha Aydın ve Germencik halkına sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Seçimde bizlere güvendiniz, bizlere oyunuzu verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Biz hiçbir zaman hiç kimseyi ayrıştırmadık, kutuplaştırmadık. Eşit davrandık, eşit davranmayı devam edeceğiz. Birliğimizi beraberliğimizi hiç kimse bozamaz” dedi. Konuşmasını tamamlayan Çerçioğlu ile Öndeş, el ele vererek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Açılışın ardından Çerçioğlu ve Öndeş, davetlilerle birlikte iki merkezi gezdi.