Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta yer alan Çine Madranspor’da Alaçatıspor karşısında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. Karşılaşmada geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle üç puana uzanan Çine Madranspor’da Teknik Direktör Sunay Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi.

“BİRBİRİMİZE SÖZ VERDİK”

Geçen hafta sahalarında Kemalpaşa karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını kaydeden Güneş, “Geçen hafta oyuncularım elinden geleni yaptı ancak penaltı atamayınca demoralize olduk. Bu mağlubiyetin ardından hafta içinde oyuncularımızla devamlı görüştük. Bizi haksız yere eleştirilerinin olduğu sosyal medyadaki bazı paylaşımlar, takımımızı hırslandırdı. Bu anlamda Alaçatıspor maçına çok iyi hazırlandık. Biz Alaçatıspor maçı ile birlikte son 5 maçımızı final maçı olarak gördük. Birbirimize söz verdik. Alaçatıspor çok zor bir deplasman. Efeler 09 SFK’nın puan kaybetmesiyle maçın zorluk derecesi de daha da arttı. Maça iyi başladık ve rakibe pozisyon vermedik ancak kornerden bir anda gol yedik. İlk yarıyı geride kapattık.” diye konuştu.

“OYUNCULARIM HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Soyunma odasında kaybedecek bir şeylerinin olmadığını, biraz daha istek ve arzu ile maçı çevirebileceklerini konuştuklarını dile getiren Güneş, “Beraberlik golünü hemen ikinci yarının başında bulduk. Golü erken bulmamız halinde rakibin stres yapacaklarını biliyorduk ve öyle de oldu. Son dakikalarda bulduğumuz penaltıyla maçı kazandık. Zorluk derecesi yüksek olan bir maçı kazanarak önemli bir galibiyet aldık. Özellikle ikinci yarıda çok iyi mücadele ettik. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Özellikle Kemalpaşa maçında aldığımız yenilginin ardından oyuncuları psikolojik olarak hazırlayarak zorlu bir deplasmandan üç puanla dönmek kolay değil. Bunu başardığımız için mutluyuz. Sezon başından bu yana büyük zorluklarla mücadele eden takımımızın oyuncuları her şeyin en iyisini hak ediyor. Tek bir hedefimiz var. O da takımımızı ligde tutmak. Bu çocuklar, ligin son düdüğüne kadar hangi rakip olursa olsun aslanlar gibi mücadele edecek. İnşallah ligde kalmayı başarırız.” şeklinde konuştu.