Nazilli Belediyespor Kadir Kar’ın istifasının ardından 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladığı tecrübeli teknik adam Taner Öcal’ı basına tanıttı. Yıldırım Demirören Tesisleri’nde yapılan gerçekleştirilen basın toplantısına Başkan vekili Mustafa Tınas, Başkan Yardımcısı Ünal Önal ve Yönetim kurulu üyeleri Gökhan Çamurcu ve basın mensupları katıldı. Taner Öcal, zoru sevdiğini belirterek, Amed ve Akhisarspor maçlarını alarak sıkıntı yaşamak istemediklerini belirtti.

“BURADA OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM”

Nazilli Belediyespor başarılı olacaklarını inandıklarını ifade eden Taner Öcal, “Burada olmaktan son derece mutluyum. Çok tecrübem olmasına rağmen ilk kez antrenörlüğe başlamış gibi heyecanlıyım. Geçmişi başarılarla dolu bir kulüp. Nazilli her zaman zorlu deplasman olmuştur. Bu takımın burada olmaması gerekir. Her şeyiyle 1.Lig’i hak eden bir kulüp. Buradaki yapılanmanın sonucunda bu takımın çok büyük hedefleri olduğunu biliyoruz. Onun için buradayız. Önceliğimiz başarı. Başarılı olacağımıza da inanıyoruz. Hiçbir zaman maddiyat önemli değil” dedi.

“BİZ ZORLUKLARI SEVERİZ”

Ekibiyle birlikte ateşten gömlek giydiklerini ifade eden teknik patron Öcal, “Zor bir süreçten geçiyoruz, ancak 2 maçta alacakları puanlarla küme düşme tehlikesi yaşamayacağız. Ekibimle birlikte ateşten gömlek giydik. Biz zorlukları severiz. Geçen sene 15’nci sırada aldığımız Etimesgut ile 11’de 11 yaptık. 18 gol atan takıma 42 gol attırdık. Geçen seneki oyuncularımızın 10 tanesi transfer yaptı. Aynı şeyleri burada da yapacağız.”

“CAMİADAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Bu kadro ile işi başaracaklarını dile getiren tecrübeli hoca Taner Öcal, “Hücumda sıkıntı yaşayan bir takımız ve yetenekli futbolcuların ayrılmasıyla ekibin güç kaybetmiş. Bu kadroyla işi başaracağız. Amed ve Akhisar maçında 6 puan alarak hedefimizi yukarıya çevirmek istiyoruz. Özellikle camiadan destek bekliyoruz. Geçen sene takım son maçta çıktı. Bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Biz çok konuşmak yerine işimize bakacağız. Bir an önce puanlar alıp yukarıya çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“OYNAYAN BİR TAKIM OLMAK İSTİYORUZ”

Takımı mental olarak hazırladıklarını ifade eden Taner Öcal, “Hem bireysel hem de grup olarak oyunculara telkinlerde bulunuyoruz. Çok büyük paralara kurulup kötü durumlara düşen takımlar var. Tecrübeli oyuncularımız var. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Önümüzdeki maçları kazanırsak bu takım Play Off bile oynayabilir. Nasıl puanları toparlayabiliriz derdindeyiz. Daha diri olan, ve puanları nasıl toplayabiliriz onlara bakacağız. 2 ve 3’ncü bölgede oynayan bir takım olmak istiyoruz. Onların çalışmasını yapıyoruz. 3’ncü bölgede çoğalmayı çalıştık. Mental anlamda düzeldik. İyi bir savunmamız var. İlk yarıda en az gol yiyen takımlardan biriydik. Ayağa, seri oynayan ve takım boyu kısalan bir ekip haline geleceğiz” ifadelerine yer verdi.