İncirliova’da faaliyet gösteren Kahveciler Odası, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurula oda başkanları, muhtar ve esnaflar katıldı. Divan başkanlığını Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan'ın yaptığı genel kurulda, faaliyet ve denetim kurulu raporlarının kabul edilmesinin ardından, mevcut Başkan Fikret Duran liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan geçerli oyların tamamını alan Başkan Duran, güven tazeledi.

TEŞEKKÜR ETTİ


İkinci dönem için göreve seçilen İncirliova Kahveciler Odası Başkanı Fikret Duran, kendisine ve ekip arkadaşlarına güvenerek oy veren herkese teşekkür ederek, "Bugüne kadar görevimizi hep layıkıyla yaptık. Bundan sonra da odamızı, esnafımızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Esnafımızın yanında olup haklarını her ortamda savunacağız. Yeni dönemde çok daha güçlü bir oda olarak esnafımıza hizmet yolunda ilerleyeceğiz" dedi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI


Fikret Duran başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nda asil üyeler Nuri Muhtar, Salih Yaşar, Cengiz Sakman, Güner Bektaş, Onur Geçgil ve Ümit Yıldırım'dan, yedek üyeler de Şahin Kaya, Kazım Atar, Latif Akıncı, Mehmet Çelik, Murat Tunaboylu, Tuncay Yıldızer ve Yusuf Yetimoğlu’dan oluştu. Denetim Kurulu'na ise Ozan Düzyol, Osman Çelik ve Murat Kaplan seçildi.