Ataman, içede yapılan etkinliklerde çalışmalarıyla destek olan Kuşadası Folklor Araştırma ve Gençlik Spor Kulübü Derneği (KUFAD) ile Elifname Dans Kulübüne teşekkür ziyaretinde bulundu.

ALKIŞI HAK ETMİŞLERDİR


Ataman, ziyaretlerinde dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Öğrencilerimize, kültürel mirasımız folklorumuzu tanıtımında ve sevdirmede gösterdikleri özverili çalışmaları için teşekkür eder, başarılarının daim olmasını dileriz. Halk oyunları da sanat, edebiyat, spor gibi bulunduğu yerin önemli bir unsurdur. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına, sosyalleşmesine katkıda bulunan derneklerimiz çok ulvi bir görev de üstleniyorlar. Derneklerimiz uzun yıllardan beri hiçbir maddi destek beklemeden gönüllü olarak her türlü etkinliğin içinde yer almışlar, büyük fedakarlık göstermişler ve alkışı hak etmişlerdir" dedi.

YAŞADIĞIMIZ, EKMEĞİNİ YEDİĞİMİZ YERE MİNNET BORCUMUZ VAR


KUFAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Kent, Milli Eğitim Müdürü'nün kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yaşadığımız, ekmeğini yediğimiz yere karşı bir minnet borcumuz tabii ki olmalı. Taşın altına elimizi koymamız gerekir. Ekiplerimize zor şartlar altında imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Eğitim öğretim aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetler demektir. Bunu başardığımıza inanıyoruz, kendilerinin bu işin içinde ve ayrıca gönüllü olmaları çok önemli. Ben hepsine çok çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.