Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta ikinci sırada bulunan Eşin Grup Sökespor’da şampiyonluk primi belli oldu. Ligde son 4 haftaya girilirken lider Efeler 09 SFK’nın 5 puan gerisinde yer alan Eşin Grup Sökespor’da Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, iş adamı Rıdvan Eşin ile birlikte oyunculara şampiyon olmaları halinde toplam 2 milyon 750 bin lira prim vereceklerini açıkladı.

“BİZ ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ”


Bornova Yeşilova Spor ile zorlu bir maç oynadıklarını kaydeden Başkan Makaraç, “Bu hafta sahamızda Bornova Yeşilova Spor’u 4-1’lik skorla yenerek önemli bir galibiyet aldık. Bornova Yeşilova Spor gerçekten güçlü bir takım. Oynadığı oyunla da puan durumundaki yerini sonuna kadar hak ediyor. Böyle bir takımı yenmek gerçekten kolay değildi. Maçı 4-1 kazandık ama 4-1 de kaybedebilirdik.” dedi. Ligin yeniden başladığını ifade eden Makaraç, “Ligin ikinci yarısının ilk yarısı gibi olmayacağını her zaman söyledik. Bunu takımımıza ve şehrimize açıkladık. Önümüzde 4 maç var. Ligdeki her takımın bir hedefi var. Bu doğrultuda her takım için bu 4 maç çok çetin geçecek. Bizim bu maçlarda hedefimiz, mutlak galibiyet. Biz şampiyonluğa inanıyoruz. Ben kulüp başkanı olarak 1 milyon 750 bin lira, değerli iş insanı Rıdvan Eşin de 1 milyon olmak üzere oyuncularımıza toplamda 2 milyon 750 bin lira şampiyonluk primi vereceğiz.” diye konuştu.

“TÜM ÖDEMELERİ KENDİ CEBİMİZDEN YAPTIK”


Kendilerinin belediye katkılarıyla yol alan bir takım olmadığını vurgulayan Makaraç, “Biz bu paraları kendi cebimizden veriyoruz. Oyuncularımıza bugüne kadar yaptığımız tüm ödemeleri de kendi cebimizden verdik. Biz bu ligin en inanan takımıyız. Bu ligin markası olan Gürkan Ferhatoğlu hocamızla iyi bir ivme yakaladık. Sezon sonuna kadar bu yakaladığımız bu ivmeyi sürdürüp şampiyon olmak istiyoruz.” dedi.