Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu sahasında ağırladığı Alaçatıspor ile golsüz berabere kaldı. Rakibi karşısında iyi bir ortaya koyan Aydın Büyükşehir Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, karşılaşmayı değerlendirdi.

“DEFANSİF ANLAMDA CİDDİ EKSİKLİKLERİMİZ VARDI”

Alaçatıspor karşılaşmasının kendileri için puan açısından oldukça önemli bir maç olduğunu kaydeden Altuntaş, “Ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan maçta biz bir puana üzülecekken son dakikalarda yediğimiz golle elimiz boş döndük. Daha sonraki haftalarda istediğimiz puanları toplamayınca Alaçatıspor maçı kesin puan almamız gereken bir şekle dönüştü. Defansif anlamda çok ciddi eksiklerimiz vardı. Özellikle kaptan Serkan’ın olmayışı, defans düzenimizi yeniden kurgulamamıza sebep oldu. Karşılaşma öncesi Alaçatıspor ligin ikinci sırasında yer alıyordu. Oldukça iddialı bir takım. Sahaya çıkan yaş ortalaması oldukça genç olan takımımız ise karşılaşma boyunca iyi bir mücadele örneği göstererek puan almasını bildi. Şans yanımızda olsaydı, üç puan alabileceğimiz bir maç olabilirdi.” diye konuştu.
Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu karşılaşacağı Aydın Yıldızspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.