Maça hızlı başlayan Kuşadasıspor gol ararken, maçın henüz 6. dakikasında misafir ekip Darıca Gençlerbirliği atak geliştirdi. Sağ taraftan aldığı topla ilerleyen Burak Tarlabölen'in sert şutunda topu kaleci Necati uzanarak dışarı çeldi. Maçın 29. dakikasında sağ taraftan topu önünde bulan Murat Çaydemir önünde bulunan iki oyuncuyu çalımlayarak kaleci ile karşı karşıya kalırken, sert vuruşunda takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra sevincini protokol ile paylaşmaya çalışınca hakemden sarı kart gördü. Maçın 32. dakikasında bu kez Darıca Gençlerbirliği gole çok yaklaştı. Sağ taraftan Fatih Şerifoğlu'nun vuruşu az farkla dışarı çıktı. 37. dakikada bu kez Burak Tarla Bölen'in sert vuruşu kale direğini yalayarak dışarı çıktı. Bu ataktan sonra Kuşadasıspor gole çok yaklaştı. 38. dakikada Yiğit Gökoğlan rakibini ekarte ederek karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin üzerinden aşırtmak istedi ancak vuruşu az farkla dışarı çıktı. Maçın uzatma dakikalarında Mehmet Bağlı'nın gol vuruşu ofsayt gerekçesiyle iptal edilince ilk yarı Kuşadasıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında ilk tehlikeli atağı rakip takım Darıca Gençlerbirliği geliştirdi. Fatih Şerifoğlu'nun sert vuruşunda kaleciyi geçen topu Serkan Yola kornere atınca rakip takım beraberlik şansını kaçırdı. Maçın 90. dakikasında yine gole yaklaşan Darıca Gençlerbirliği oldu. Bozan Uymaz'ın sert vuruşu yandan auta çıktı. Uzatma dakikalarında rakibin atağını kaleci Nihat Yılmaz çok güzel bir kurtarışla önledi. Uzatma dakikalarında Darıca Gençlerbirliği beraberlik için çok yüklendi ise de Kuşadasıspor yüklenme anlarında ani bir kontratakla Mehmet Bağlı defansı geçerek sert vurdu. Kaleciden dönen topu önünde bulan Mustafa Demirel ağlarla buluşturdu: 2-0. Maç Kuşadasıspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıda oynanan maçta, Darıca Gençlerbirliği Kuşadasıspor’u 2-0 yenmişti. Bu galibiyetle Kuşadasıspor puanını 35'e çıkarak 9. sıradaki yerini korurken, play-off umutlarını da gelecek haftalara taşıdı. Stat: Kuşadası Özer Türk
Hakemler; Sinan Dereci**,Ferhat Dalgıç**, Aykut Yılmaz*
Kuşadasıspor; Necati Yılmaz***, Doğan Çamlı** ( 85.dk. Hayrullah Çelik ), Galip Güzel**, Yiğit Gökoğlan** ( 53. dk. Özer O. Pekdemir** ), Ali Öztürk** ( 85.dk. T. Doğan Şahin ), Murat Çaydemir**** ( 85.dk. Mustafa Demirel* ), Özcan Sertgöz**, Serkan Yola**( 74.dk. Muhammet Şahin* ), Mehmet Bağlı***, Atakan Aybastı***, Ömer Alp Kulga***
Darıca Gençlerbirliği A.Ş: Mustafa Gürbüz**,Fahrettin Bıyıklı**, Fatih Şerifoğlu***, Ahmet Özer** ( 68.dk. Sercan Kaya** ), Erdem Dikbasan**, Metin Güler**, İbrahim Çağrı Oğuz**( 81.dk. Baran Basut* ), Tayfun Sabri Gümüşoğlu**, Tolga Tekin**( 46.dk. Sefa Tunç*), Ender Alkan**, Mehmet Burak Tarlabölen*** ( 73.dk. Bozan Uymaz*)
Sarı kart: Murat Çaydemir, Özcan Sertgöz, Serkan Yola ( Kuşadasıspor ) Tayfun S. Gümüşoğlu ( Darıca Gençlerbirliği A.Ş. )