Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da adından söz ettiren Formula ve otomobil sporları yarışçısı Bahadır Sevinç, Gözde Oto ve Yıkama Yağlama Servisinin misafiri olarak Karacasu’ya geldi. Gaziantep’te yaşayan SMA Tip 1 hastası 1 yaşındaki Tuğrul Altun için düzenlenen yardım kampanyasına destek olmak için çeşitli organizasyonlar yapan Sevinç, hem kampanyaya destek sağlamak hem de Gözde Oto’nun ilçe gençlerini bir Formula aracı ile buluşturma yönündeki girişimi sonucu ilçeye geldi. Gözde Oto’nun önünde çekim yapıp ilçe halkına araç hakkında bilgi veren Sevinç, Ses Gazetesine de açıklamalarda bulundu.

HEDEFİMİZ TÜRKİYE’DE FORMULA 3 YARIŞLARI


Bugüne kadar İtalya, Yunanistan ve İngiltere’de yarışlara katılan Sevinç, “Bugün Aydın Karacasu’dayız. Gözde Oto Yakıma Yağlama Servisinin misafiri olarak geldik. Buraya gelmemizin özel bir sebebi var. Gaziantep’te yaşayan SMA hastası bebeğimiz için yardım kampanyası başlamıştı. Sağ olsun Gözde Oto Yıkama ve Yağlama Servisi de hem destek olmak hem de Karacasu gençliğini böyle bir Formula aracıyla tanıştırmak için bizleri misafir ettiler. Bu aracımız Formula aracı geçen sene Yunanistan’da yarıştık. Geçen sene pandemi sebebiyle yarışlar yapılmamıştı. Önümüzdeki sene yarışlara katılacağım. Aynı zamanda otomobil yarışçısıyım. Bir yarış takımımız var. Şimdi Karacasu’ya geldik. Buradaki ilgi çok güzel, herkese çok teşekkür ediyorum. İtalya, İngiltere ve Yunanistan gibi ülkelerde Formula 3 kategorisinde yarıştı. Önümüzdeki yıl ülkemizde bir Formula 3 yarışlarının yapılıp Türk pilotlarının yarışması için çalışma başlattık. Federasyondan onayları bekliyoruz. Onaylar çıktıktan sonra Türk pilotlarının yarıştığı 2022 sezonunda bir şampiyona düzenleyeceğiz” dedi.

“SOSYAL SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRİYORUZ”


Sözlerini sürdüren Sevinç, “Dallara firması tarafından İtalya’da hazırlanmış bir araç. Çok seri, çok güçlü, çok özel bir araç. Tabi normal trafikte ya da herhangi bir pistte kullanılabilecek bir araç değil. Çok çok özel bir asfaltın olduğu pistlerde kullanılabilecek bir araç. Merkez kaç sıfır olduğu için yere çok yakın. Bugün misafir olarak geldik. Birkaç video çekiyoruz. SMA hastası bebeğimiz için yardımlara ön ayak olmaya çalışıyoruz. Bugün çok iyi bir trend yakalamış durumdayız. Aydın, Nazilli ve son olarak buraya geldik. Çocuklarımızın sağlığı için her türlü desteği her zaman yapalım. Bu rahatsızlık herkesin çocuğunun başına gelebilir. Biz de sosyal sorumluluk anlamında üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Motor sporları takımının direktörüyüm. Tüm pilot arkadaşlarımızla ve sponsorumuzla birlikte böyle bir etkinlik için geldik biz Karacasu’ya. Herkesi yardıma davet ediyorum” dedi.

HESAP NUMARASINI PAYLAŞTILAR


Sevinç sözlerini, “Bu tür çalışmalarda yer aldığımız içi ihtiyacı olanlar bizlere ulaşıyorlar. Biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan çocuklarımız olduğu zaman hangi şehirde olduğuna bakmaksızın yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tuğrul Altun kardeşimiz Gaziantep’te yaşıyor. Dün bir yaşına girdi. Doğum günüydü. Sağlık problemini aşarsa seneye çok güzel sürpriz bir doğum günü hazırlayıp yarış pistinde kutlamak istiyoruz. Kendisine destek olmak isteyenler TR 12 0001 0090 1013 7578 3050 01 nolu hesap numarasından kampanyaya destek olabilirler. Ayrıca her zaman yanımızda olan siz basın mensubu arkadaşlarımıza da desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde noktaladı. Nano Teknoloji 101 motor yağının katkılarıyla Formula aracının Karacasu’ya geldiğini ifade eden Gözde Oto Yıkama ve Yağlama Servisi Sahibi Mutlu Taşan, “Karacasu’da özellikle gençlerimiz için böyle bir etkinlik yapmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gaziantep’te yaşayan SMA hastası Tuğrul bebeğimize de acil şifalar dilerim” şeklinde tamamladı.