Nazilli eski sanayi bölgesinde uzun yıllardır hizmet veren Ege Motor Yağ Servisi, 101 Nano Teknoloji iş birliğiyle tanıtım günü düzenledi. Yakıt katkıları ve araç bakım ürünlerinin tanıtımının yapıldığı etkinlik kapsamında Karaçay Mahallesi’nde bulunan işyeri önüne İzmir’de yaşayan Formula pilotu Bahadır Sevinç’in Formula 3 aracı getirildi. Sanayi esnafı ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Formula 3 aracı tanıtıldı ve Ege Motor sahibi Ahmet Astepe tarafından 2.500 kişilik tavuklu pilav hayrı yapıldı. 101 Nano Teknoloji firmasının sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğin 1 yaşındaki SMA hastası Tuğral Altun’a destek amacıyla düzenlendiği öğrenildi.

‘MİNİK KARDEŞİMİZ İÇİN BURADAYIZ’

Nazilli’deki organizasyona katılan 49 yaşındaki pilot Bahadır Sevinç, dün doğum günü olan Tuğrul bebeğin tedavisinin devam ettiğini ve iyileştiği gün birlikte piste çıkacağını söyledi. Tuğrul’u pusetiyle beraber go pilot koltuğuna oturtacağını söyleyen Sevinç, “Yaklaşık 25 yıldır otomobil yarışçısıyım. İzmir’de özel bir yarış takımım var, ayrıca İzmir’de yarış pistinin sahibiyim. Eğitimler veriyoruz. Olabildiğince de bu şekilde sosyal sorumluluk etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte, 4-11 Mayıs trafik haftası için Nazilli’de birkaç okula gelip öğrencilere trafikle ilgili bilgilendirmelerde bulunacağız. Nazilli’ye getirmiş olduğumuz Formula 3 aracımız, bir yağ firmasının sponsorluğunda tanıtımlara götürdüğümüz bir araç. SMA hastası Tuğrul kardeşimizin yardım desteği için aracımızı buraya getirdik. Sponsorumuz, kardeşimiz için maddi yardımda bulunacak. Bu desteği biraz daha artırabilmek ve sağlığına kavuşması için el birliği ile Nazilli'ye geldik. Daha önce bu araçla Yunanistan’da bir yarışa girdik. Geçen sene krizden dolayı ertelenen yarışlar oldu. İnşallah bu sene yine yarışa gideceğiz” diye konuştu.

‘İNŞALLAH MİNİK KARDEŞİMİZ SAĞLIĞINA KAVUŞUR’

Karaçay Mahallesi 34 Sokak’ta bulunan Ege Motor Yağ Servisi sahibi Ahmet Astepe, etkinlik nedeniyle SMA hastası minik Tuğrul’a destek olan firmaya ve Nazilli’ye gelerek etkinliğe katılan pilot Bahadır Sevinç’e teşekkür etti. Tuğrul için bir araya geldiklerini ve böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Astepe, ”Minik Tuğrul’un tedavisine destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Ayrıca Nazilli’mizde Formula 3 aracımızı sergiledik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Firma yetkilisi Serdar bey ve pilotumuz Bahadır Sevinç’e çok teşekkür ediyorum. İnşallah minik kardeşimiz de en kısa zamanda sağlığına kavuşur” dedi. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Formula aracı önünde bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.