Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta sezonun 14’üncü hafta maçında, zirve mücadelesi veren İncirliova Belediyespor ile Didim Belediyespor karşı karşıya gelecek. 32 puanla liderlik koltuğunda oturan Aydınspor’un bay geçeceği haftada, 23 puanla dördüncü sırada yer alan İncirliova Belediyespor ile kendisiyle aynı puana sahip olan ve averajla üçüncü sırada bulunan Didim Belediyespor, Play-Off iddiasını sürdürmek ve liderle arasındaki puan farkını azaltmak için galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Her iki takım için de büyük öneme sahip olan maç, İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Sahası’nda 27 Şubat Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Grupta lider Aydınspor’un ardından, yenilgisiz bir şekilde yoluna devam eden ikinci takım olan Didim Belediyespor ve bir yenilgisi bulunan İncirliova Belediyespor, şimdiye kadar çıktıkları maçlarda 22’şer gol kaydetti. Rakip takımlardan da İncirliova Belediyespor 11 gol, Didim Belediyespor 6 gol yedi.

BAŞARILAR DİLEDİ


Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Bedri Altıntaş, "İncirliova Belediyespor ile sezonun ilk yarısında Didim'de oynadığımız maçta kendilerini en iyi şekilde ağırladık. İncirliova Belediyespor, dostumuz olarak kabul ettiğimiz takımlardan biridir. Biz, sahaya puan ve puanlar almak için çıkacağız. Sonuç ne olur izleyip göreceğiz. Her iki takıma da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

“KAZANAN TAKIMI TEBRİK EDECEĞİZ”


İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı da, ilk yarıdaki maçta gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Didim Belediyespor yönetimine teşekkür ederek, “Didim Belediyespor sevdiğimiz, saydığımız ve değer verdiğimiz kulüplerden biri. Biz de kendilerini evimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Sahada mücadele sportmenlik içinde geçecek. Maçın sonucu her iki takım için de çok önemli olacak. Her iki kulübün de maçı kazanan takımı tebrik edeceğine yürekten inanıyoruz. Bu vesile ile tüm taraftarlarımızı maçımıza bekliyoruz” dedi. Öte yandan sezonun ilk yarısında Didim’de oynanan Didim Belediyespor-İncirliova Belediyespor maçı 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.