Saat 14.00’te başlayan genel kurula Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Aydın Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Kamil Tavil, ESKKK Başkanı Dursun Öztunç, Aydın ve Nazilli’deki oda başkanları ile üyeler katıldı.

KARADELİ ADAY OLMADI


25 yıldır başkanlık yapan Mehmet Karadeli’nin aday olmadığı seçimlerde Mustafa Ay ile Halis Muhlis Devrim Tuncer başkanlık için yarıştı. Genel kurulda divan başkanlığına Tavil ve Başkan vekilliğine Nazilli Demirciler Odası Başkanı Nuri Şimşek getirildi.

VEDA VE TEŞEKKÜR KONUŞMASI


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede denetim raporları ve mali raporlar okundu. Raporlar tüm üyelerin oyuyla ibra edildi. Son olarak dilek temenniler bölümünde başkan adayları genel kurula hitaben birer konuşma yaptı. Ayrıca 25 yıldır oda başkanlığı yapan Mehmet Karadeli bir veda ve teşekkür konuşması yaptı.

82 OY KULLANILDI


Oylama saat 17.00’yi gösterdiğinde sona erdi. Seçimde toplam 82 oy kullanıldı. Sayım sonucunda Mustafa Ay 55, Halis Muhlis Devrim Tuncer 26 oy alırken 1 oy da geçersiz sayıldı. Seçim sonuçlarına göre Nazilli Bakırcılar Odası’nın yeni Başkanı 4 yıl süre ile Mustafa Ay oldu.

YENİ YÖNETİM


Öte yandan yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Mustafa Ay, Hasan Yuvalı, Seyfettin Bayhan, Numan Altındağ, Gülseren Yıldırım, İhsan Üge, Ali Sözer.” Denetim Kurulu’nda da, Coşkun Işlak, Ali Olgaç ve Cihan Umut yer aldı.