Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor’da kaptan Serkan Özdemir’den kötü haber geldi. Kemalpaşa maçının son dakikasında sakatlanan tecrübeli oyuncunun yapılan kontrollerde ön bağlarının koptuğu belirlendi. Sezonu kapatan başarılı defans oyuncusu Serkan Özdemir, önümüzdeki günlerde ameliyat olacak.

“OYUNCUMUZUN YANINDAYIZ”


Serkan Özdemir’in yaşadığı sakatlığından büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, “Serkan Özdemir, sadece kaptan değil, saha içi ve saha dışında bizim en büyük destekçimiz. Oyuncumuzun sakatlığı bizi çok üzmüş durumda. Aydın BŞB olarak oyuncumuzun yanındayız. Daha önce de olduğu gibi sakatlanan her oyuncumuz bizim için oynayan oyuncular kadar değerli. Kaptan Serkan’ın sakatlanması, oyun alanı içerisinde eksiklik olarak hissedilecekse de o yine saha dışında takıma ve arkadaşlarına gerekli katkıyı yapacaktır. Aydın BŞB’nin önümüzdeki sezon ilk ve en önemli transferi Serkan Özdemir’dir. Sezon başında pazubandını takarak takımla birlikte sahaya çıkacağına ve güçlü döneceğine inancımız tam.” diye konuştu.
Muğlaspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan stoper İlkay Can’ın da tedavi sürecinin devam ettiğini kaydeden Altuntaş, stoper bölgesine transfer düşünmediklerini, duruma göre altyapıdan A takıma oyuncu takviyesi yapacaklarını söyledi.