Aydın’ın Çine ilçesinde Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın geçen ay yaptığı olağan genel kurulda başkanlığa Ahmet Sert seçildi. Başkanlığa seçilmesinin hemen ardından yeni başkan Sert, görevine başladı. Gece-gündüz demeden yoğun bir mesai harcayan Başkan Sert, üyelerinin menfaati için çalışacaklarını söyledi.

“ŞOFÖR ESNAFIMIZIN SESİ OLACAĞIZ”

Her zaman üye odaklı hizmetler üreteceklerini ifade eden Başkan Sert, “Biz üyelerimize değer katmak için göreve geldik. Bu anlamda üyelerimiz için çalışacağız. Şoför esnafımızın sorun ve taleplerini yakından biliyoruz. Bu sorunların çözümü için yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışacağız. Sorun ve taleplerimizi, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, yetkili tüm kurum ve kuruluşlara aktaracağız. Şoför esnafımızın her zaman her yerde sesi olacağız. Üyelerimizin refah ve mutlu bir şekilde mesleklerini yapabilmesi için gayret sarf edeceğiz. Hem şoför esnafımız hem de Çine halkımız için var gücümüzle çalışacağız. Umarım güzel çalışmalarımızla şoför esnafımıza, vatandaşlarımıza ve Çine’mize layıkıyla hizmet etmek istiyoruz.” diye konuştu.

“TÜVTÜRK’Ü ÇİNE’YE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çine’ye TÜVTÜRK’ü getirmek için bir çalışma içinde olduklarını kaydeden Başkan Sert, “TÜVTÜRK, şu anda ayda iki kez ilçemizde geçici olarak hizmet veriyor. Biz TÜVTÜRK’ün Çine’mizde merkezileşerek haftada 5 gün hizmet vermesini talep ediyoruz. Bu ilçemiz ve şoför esnafımız için çok önemli. Yıllardır böyle bir hizmetin eksikliğini Çine olarak yaşıyoruz. Bu TÜVTÜRK Çine’mizde merkezileşerek 5 gün boyunca hizmet vermesiyle Yenipazar, Bozdoğan ve Karpuzlulu araç sahipleri de ilçemizde hizmet alacak. Bu durum Çine sanayi esnafımızın kazancının artmasını sağlayacak. TÜVTÜRK talebimiz için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Umarım bunu gerçekleştirerek önemli bir hizmeti Çine’mize getirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.