Demokratik Sol Parti (DSP), Aydın’da ilçe kongrelerine Efeler ile start verdi. Efeler’deki DSP Aydın il binasında düzenlenen kongreye, partililer ilgi gösterdi. Divan başkanlığını DSP İl Başkanı Cemil Köroğlu’nun yaptığı kongrede, faaliyet ve denetim kurulu raporlarının kabul edilmesinin ardından, tek liste ile seçime gidildi. Mevcut İlçe Başkanı Gültaze Özcan, seçimde aldığı oylarla güven tazeledi. Kendisine ve ekip arkadaşlarına güvenerek, destek olan herkese teşekkür eden Özcan, 2023 seçimlerinde, partisinin başarılı olması için ekip arkadaşları ile birlikte yoğun tempoda çalışacaklarını söyledi.

İL KONGRESİNE AKSAKAL KATILACAK


Özcan ve ekibini seçilmelerinden dolayı tebrik eden İl Başkanı Köroğlu da, “Parti olarak kongre sürecine girdik. İlimizde de 9 ilçede teşkilatımız var, diğer ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz ilçe kongrelerimize Efeler ile start verdik. Kuyucak, Kuşadası ve Didim kongreleri ile devam edeceğiz. Mart sonuna kadar tüm ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. İlçe kongrelerimizin ardından, Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal’ın katılımı ile il kongremizi yapacağız. Kongrelerden güçlenerek çıkacağız ve emin adımlarla 2023’e gideceğiz” dedi.

“İKTİDARA GELECEĞİZ”


Ekonomik gelişmelerden bahsederek, iktidarın sonunun geldiğini iddia eden Başkan Köroğlu, “Vatandaşımız, Demokratik Sol Parti’yi arar duruma geldi. CHP’nin oyu aynı yerde sayıyor. 2023 seçimlerinde partimiz iktidara geldiğinde, vatandaşımız ve ülkemiz refaha kavuşacak. Ayrışmanın olmadığı tertemiz bir Türkiye olacak” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU


Gültaze Özcan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Veli Sağlam, Ayşe Karadeniz, Engin Gürbeli, Kudret Kuruoğlu, Kemal Togil ve Mehmet Eroğlu'ndan oluştu.