Aydın Meyve Sebzeciler Çiçekçiler ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda yapılan seçimde mevcut Başkan Yusuf Demirtaş ile esnaf Ömer Büyük yarıştı. 730 esnaftan 494'ü sandık başına gitti. Seçimde 7 oy geçersiz sayılırken, 275 oy alan Demirtaş, dördüncü dönem için göreve seçildi. Büyük de 212 oy aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Aydın Pazarcılar Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Yusuf Demirtaş, kendisine ve ekibine güvenerek oy veren herkese teşekkür etti. Görevlerini her zaman en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Demirtaş, "Genel kurulumuz hayırlı ve uğurlu olsun. Görev süremiz boyunca her zaman esnafımızın yanında ve hizmetinde olduk. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tecrübeli ekibimizle esnafımızın sorunlarını çözmek, taleplerini karışlamak önceliğimiz olacak. Kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde görev yapacağız. Odamızı her ortamda layıkıyla temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI

Demirtaş bakanlığındaki Yönetim Kurulu Ceyhun Kemer, Fesih Tan, Resul Vandemir, Özcan Turnalı, Burhan Akduman ve İbrahim Pınar'dan oluştu. Denetim Kurulu'na da Volkan Özkılınç, Hamza Bilen ve Ali Tülükaş seçildi.