Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından etkinliğin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Maşallah Subaşı gerçekleştirdi. Subaşı AYDEM önünden düzenlenen elektriğe protesto eyleminden bahsederek “Buradan sesleniyorum; elektrik zammını protesto eden CHP’li yöneticiler ve vekiller, Aydın’ın en pahalı suyunu içen Didimliler içinde bir su protestosu bekliyoruz.” dedi. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın ziyareti ve yaptığı açılışları hatırlatarak “Seçimlere 17 ay kaldı. Bu süreç içerisinde 3 bölgede 2095 mahalle başkanı, ilçe ana kademe yöneticileri için eğitimlere başlayacağız. Çalışmalarımızı hızlandırmamız lazım. Millet ittifakı algı operasyonlarıyla iktidarı indirmeye çalışıyor. Bu noktada Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vermeliyiz. Vekillerimizle biz sahalardayız" şeklinde konuştu.
Özmen 2023 seçimlerini Cumhur ittifakınca kazanıldığının karşı tarafça bilindiğini ileri sürerek “2023 seçimlerini kazandığımızı inanıyoruz. Onlarda buna inandı ki seviyesizce saldırıyorlar. Cumhurbaşkanımız demişti; her şeyi yaptık ve bir seviyeye getirdik ama muhalefeti düzeltemedik. İnşallah onlarda makul seviyede kendilerini düzeltir" dedi.

“BU HANIMIN BİLDİĞİ KABZIMALLIK”

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ise konuşmasında 20 yılda AK Parti iktidarı ile ülkeye bir çok hizmet verildiğini hatırlatarak “Yolumuz uzun ve çok daha fazla çalışmalıyız. Liderimizin işaret ettiği 2023 seçimleri için kolları sıvadık. Tüm engelleri aziz milletimizin dualarıyla aşacağız. İç ve dış mihrakların oyununa gelmeyeceğiz. Amaçları Erdoğan’sız bir AK Parti ve Türkiye…”dedi. Yavuz konuşmasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu da eleştirerek, Çerçioğlu’nun seçim dönemlerinde söz verdiği vaatleri hatırlattı. Yavuz “Aydın BŞB Başkanı sözler verdi ama karşılığı yok. Bu hanımın en iyi bildiği iş kabzımallık; Aklına gelince halka patates ve portakal dağıtıyor.” sözleriyle eleştirdi.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın otogarla ilgili sözlerine de cevap veren AK Partili Yavuz “Biz 4 vekil olarak Aydınımız için gece gündüz çalışıyoruz. Hizmetlerin daha hızlı gelmesi noktasında durmadan çalışıyoruz. 2 yıl önce verilen doğalgaz önerisi bu yıl kabul edildi. 2 yıl önce edilseydi de şimdi doğalgaz gelseydi. Bizim bu anlamda Aydın’a yapılacak her türlü hizmette kapımız herkese açık; Belediye başkanı beni aramış ulaşamamış. Geri dönmeyi unutmuşumdur ama ilçe adına birşeyse kardeşim bir daha arayacaksın. Bizim kapımız herkese açık ve her noktada yardımcı olmaya hazırız.” dedi. Konuşmaların ardından sahneye çıkan Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Uzun ülkenin içinde bulunduğu durum, seçim döneminde yapılanlar ve ülke üzerinde oynanan oyunlarla ilgili tespitlerde bulundu. Uzun’un konuşmasının ardından AK Parti Didim ilçe teşkilatında görev yapan isimlere teşekkür plaketi verildi.