Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurul Toplantısı'nda divan başkanlığını Aydın Esnaf Odaları Başkanı Selahattin Çetindoğan yaptı. Saray Düğün Salonunda gerçekleşen genel kurula Söke esnaf odaları başkanları, siyasi partilerin ilçe yöneticileri ve oda üyeleri katıldı.

"HAKKIM VARSA HELAL HOŞ OLSUN"


Odanın eski başkanı İbrahim Çallıoğlu yaptığı kısa konuşmasında, “Görev yaptığımız süre boyunca bizleri ibra ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve hepinizi çok seviyorum. Kırdığım bir arkadaşım varsa hakkını helal etsin. Benim hakkım da hepinize helali hoş olsun" dedi.
614 üyesi bulunan Söke Bakkallar ve Bayiler Odası’nda 430 üye oy kullandı. Söke Bakkallar ve Bayiler odasının genel kurulu gayet sakin ve kardeşlik havası içerisinde yapıldı. Oyların sayılmasının ardından yeni başkan Metin Mutafoğlu oldu.
Yeni Başkan Metin Mutafoğlu’nun yönetiminde; Ferhat Gültekin, Mustafa Gökay Polat, Halil Çalışkan, Mustafa Yıldız, Haldun Arıcı, Burak Sezai Çapar bulunurken, Denetim Kurulu; Süleyman Dönmez, Okan Çiftçi, Gülcan Abacı Köksoy’dan oluştu.