Aydın Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Odası’nda olağan genel kurul heyecanı yaşanacak. Efeler ilçesindeki Şoförler Odası Düğün Salonu’nda 13 Şubat Pazar günü yapılacak olan genel kurul saat 11.00’de başlayacak. 689 üyenin oy kullanacağı genel kurul öncesi başkan adaylarından Sakin Gümüş, üyelere seslenerek destek istedi.

“TÜM ÜYELERİMİZ AYRI AYRI BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”


Sarı renkli listeyle seçime girecek olan Gümüş, tüm üyeleri kongreye davet etti. Seçim döneminde üye ve odaya yakışır bir şekilde yol izlediklerini kaydeden Gümüş, “Üyelerimizi ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledik. Bu ziyaretlerimizde üyelerimizin bize olan güven ve desteklerini hissettik. Bu güven ve desteğin kongrede de sandığa yansıyacağından şüphemiz yok. Tüm üyelerimizden seçime katılarak oy kullanmalarını rica ediyorum. Çünkü tüm üyelerimiz ayrı ayrı bizim için çok değerli.” diye konuştu.

“HİZMET İÇİN DEĞİŞİM ŞART”


Göreve seçilmesi halinde üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar üreteceklerini ifade eden Gümüş, “Hizmet için değişim şart. Biz makama değil, hizmete talibiz. Değişim için, icraat için, hizmet için adayız. Biz, seviyeli, hakkaniyetli, adaletli, adil, alçakgönüllü, yardımsever ve hizmetkar olmaya geliyoruz. Hizmet için sarı pusula diyoruz. Rengimiz sarı, pusulamız sarı, değişimin rengi sarı diyoruz.” şeklinde konuştu. Üyeler için çok önemli projeler hazırladıklarını dile getiren Gümüş, “Bu projelerimizle üyelerimize değer katacağız. Birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket ederek hep birlikte odamızı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Başkan adayı Gümüş’ün yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor: “Volkan Gökyar, Özcan Avcu, Mehmet Özdemir, Yusuf Yavaş, Murat Kayalı ve Ali Bay.” Denetim kurulu asil üyeler ise şu isimlerden oluştu: “Abdullah Aydın, Mehmet Sevinç ve Cengiz Özcanlı.”