Aydın Marangozlar Odası'nın 1 Şubat'ta yapılan olağan genel kurulunda Ertan Kaya; Serkan Ünan ve 20 yıldır başkanlık görevini yürüten Süleyman Algün ile girdiği seçim yarışını kazandı. 246 oyun kullanıldığı seçimde 95 oy alan Kaya, odanın yeni başkanı oldu. Seçim sonucunun netleşmesinin ardından, Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Başkan Kaya, göreve başladı.

80 BİN LİRALIK KATKI


Kaya, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını yaptı. Toplantıda büyük bir fedakarlığa imza atan Kaya ve ekibi, odadan bir yıl boyunca maaş ve oturum ücreti almama kararı almasının yanı sıra kendi ceplerinden de odaya nakdi yardımda bulundu. Örnek hareketiyle takdir toplayan Kaya ve ekibi, maaş, oturum ücreti ve bağışla birlikte odaya yaklaşık 80 bin liralık katkı sağlamış oldu.

“ALMAYA DEĞİL, VERMEYE GELDİK”


Toplantının ardından, açıklamalarda bulunan Aydın Marangozlar Odası Başkanı Ertan Kaya, “Mazbatamızı aldık ve alnımızın akıyla görevimize başladık. Yönetim kurulu olarak ilk toplantımız sonrası aldığımız kararla bir yıl boyunca başkanlık maaşımı almayacağım. Bizler bu göreve almaya değil, vermeye geldik. Üyelerimiz bizlere güvenerek ve teveccüh göstererek bu göreve getirdiler. Bizler de üyelerimize layık bir yönetim kurulu olmaya çalışacağız. Odamızın daha çok aktif olmasını sağlayarak üyelerimizin her türlü sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız ve odamızı daha cazip bir hale getirmek için çalışacağız. Üyelerimiz için projeler üretmeye, onlara dokunacak hizmetler yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.