Yerli ve yabancı binlerce turizm temsilcisinin buluştuğu 25. Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 2 yıllık aranın ardından, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. 12 Şubat Cumartesi gününe kadar sürecek fuarda Didim Belediyesi de yerini aldı. Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin (DİTAP) öncülüğünde, Didim Belediyesi tarafından fuarın 3'üncü salonunda kurulan dev stantta ilçede bulunan Long Beach, Aquasis de Luxe Resort, Temple Group, Maxeria Blue Didyma, Anadolu Hotels Didim Club, The Holiday Resort otelleri ile Didim Ticaret Odası ve Didim Turizm Derneği de katılımcılarla buluştu.

DİDİM İLK GÜNDEN FUARA DAMGA VURDU


Didim Belediyesi tarafından kurulan standın ilk ziyaretçileri Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Bakan Ersoy ve Başkan İmamoğlu, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın girişimleri ile ilçede başlatılan proje ve yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Didim için iyi dileklerini ileten Bakan Ersoy ve Başkan İmamoğlu, Başkan Atabay'a çalışmalarında başarılar diledi.
Standa turizm temsilcileri ile vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Fuarın kapılarını açması ile birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Didim Belediyesi standında Didimli turizmciler sektör temsilcileri ile görüşme imkanı buldu. Başkan Atabay, fuarda gerçekleştirilen görüşmelerinden olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek Didim'i bir üst seviyeye taşımak için çalışmalarının süreceğini belirtti.


BAKAN ERSOY’DAN DİDİM STANDINA ZİYARET


Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Didim Belediyesi'nin standını ziyaret etti. Stantta Didim Belediyesi'nin turizm kentinde süren çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Ersoy, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a çalışmalarında başarılar diledi.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’DAN DİDİM STANDINA ZİYARET


Didim Belediyesi'nin standını ilk ziyaret eden isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Başkan İmamoğlu'nu Didim Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Gündoğdu karşıladı. Başkan İmamoğlu, Didim Belediyesi'nin standına övgüler yağdırırken Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a başarılarını iletti. İmamoğlu, iki CHP'li belediyenin ortaklaşa çalışmalarının süreceğini söyledi.