Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor’da Muğlaspor karşısında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşan mavi-beyazlılar, yenik duruma düşmesine rağmen maçı 2-1’lik skorla kazanarak önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı. Oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Aydın BŞB, bu hafta Çine Madranspor’u yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

“GERİYE DÜŞMEMİZE RAĞMEN TAKIMIMIZ MAÇI KAZANMASINI BİLDİ”

Muğlaspor karşılaşmasını değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, “Ligde ilk yarının bitmesinin ardından planlamamız dahilinde hazırlıklarımıza başladık. Muğlaspor karşılaşmasına da en iyi şekilde hazırlandık. Çok zor maç olacağını biliyorduk. Rakibimiz, devre arasında 8-9 takviye yaptı. Yaptığı takviyeler arasında geçmiş yıllarda Süper Lig’de oynamış oyuncular vardı. Ama bizim takım olarak kazanmaya ihtiyacımız vardı. Çıkış maçı olarak görüyorduk. Bu bilinçle maça hazırlandık. Geriye düşmemize rağmen takımımız maçı kazanmasını bildi. Oyuncularımızın istekli ve mücadeleci bir oyunuyla üç puanı aldık. Kazandığımız için mutluyuz. Önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum.” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ, HEM MAÇ KAZANMAK HEM DE OYUNCU KAZANMAK”

İkinci yarının ilk yarıya göre her takım açısından daha zor geçeceğini ifade eden Altuntaş, “Artık, her maç, her takım için final niteliğinde. Biz tüm rakiplerimizi önemsiyoruz. Biz devre arasında popülist bir yaklaşım içine girmeden takımı gençleştirme kararı aldık. Giden oyuncularımızın yerine oldukça genç oyuncular transfer ettik. Muğlaspor karşısında 19 yaşında 4 oyuncumuz sahada yer aldı. Kazanmamızın yanı sıra bu genç oyuncularımızın takımımızda yer vermek üç puan kadar önemliydi. Bu anlamda kalan haftalarda hedefimiz, centilmence, sahada iyi futbol oynayarak hem maç kazanmak hem de oyuncu kazanmak. İlk yarıda iyi oynadığımız maçlarda karşılığını alamadığımız maçlar oldu. İkinci yarıda oynadığımız iyi futbolun karşılığını almak istiyoruz. Bu anlamda önümüzde Çine Madranspor maçı var. Çine Madran, bu ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden bir tanesi. Bu maça da aynı önemle hazırlanıyoruz. Rakibimizi iyi futbolla yenerek üç puanı almak istiyoruz. Centilmence bir karşılaşma olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.