Nazilli Belediyespor 2021-2022 sezonun 2. yarısı hazırlıkları kapsamında Forvet mevkinde görev alan sezonun ilk yarısında Boluspor forma giyen 19 yaşındaki Diyar Kaba ile anlaşma sağladı.

'ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM'

Yıldırım Demirören spor tesislerinde düzenlenen imza töreniyle sezon sonuna kadar kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan imzayı atan oyuncumuz transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden Kaba, ’’ Türk futbolunda uzun yıllardır adından söz ettiren bir camiaya gelmek beni oldukça memnun etti. Kulübümüzün hedeflerini çok iyi biliyorum ve bu amaç doğrultusunda en iyisini yaparak hem kendi futbol hayatım hem de kulübümüzün çıkarları için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

'HAYIRLI OLSUN'

Gerçekleşen imza töreninde hazır bulunan yönetim kurulu üyemiz Durmuş Kural, "Sezonun ikinci yarısında bizimle birlikte olacak olan Diyar kardeşimize hoş geldin der transferin camiamıza ve oyuncumuza hayırlı olmasını temenni ederim" diye konuştu. 25 Aralık 2003, Van doğumlu olan oyuncu, 2021-2022 sezonun ilk yarısında Boluspor formasıyla Ziraat Türkiye Kupası ve 1. Lig’de 4 maçta forma giydi. Diyar, kupada oynadığı maçlarda 2 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Oyuncu ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalanmış olup, futbolcu sezonun geri kalan kısmında Nazilli Belediyespor'da 65 numaralı formayı giyecek.