Aydın Kahveciler Esnaf Odası, 22’nci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki bir düğün salonunda düzenlenen genel kurul, ilgi gördü. Oda başkanları ve esnafların katıldığı genel kurulda, mevcut Başkan Uğur Anbarlı liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Bir dönemdir başkanlık görevini yürüten Anbarlı, seçimde aldığı oylarla güven tazeledi.

“REKABETİ AZALTMAK İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ”


Aydın Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Uğur Anbarlı, kendisine ve ekip arkadaşlarına güvenerek, oy veren tüm esnaflara teşekkür etti. Yeni dönemde yapacağı çalışmalardan da bahseden Anbarlı, “Bizim bir fiyat tarifemiz var. En büyük sıkıntımız ise rekabet. Rekabeti azaltmak için çaba göstererek, tüm esnafımızın mevcut fiyat tarifemize göre satış yapmasını sağlamak istiyoruz. Vatandaşımızın kahvehanelerimize olan ilgi ve alakasını artırmaya çalışacağız. Gece-gündüz demeden esnafımız için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI


Anbarlı başkanlığındaki yönetim kurulu Hüseyin Akgül, Mehmet Şükrü Eviz, Fatih Ünlü, Levent Şen, Gökhan Koğa ve Bülent İnce’den oluştu. Denetim Kurulu’na da Kasım Durmaz, Alper Küçüker ve Bilge Erciş seçildi.