Aydın’ın Çine ilçesinin Karakollar Mahallesi’nde zorlu kış şartları, ulaşımı kısıtladı. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yolların onarım ve bakımı için Çine Belediyesi’ne talepte bulundu. Muhtar Celep ve mahalle halkının talebi üzerine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatıyla belediye ekipleri bölgede çalışma başlattı.

BAŞKAN DİNÇER’E TEŞEKKÜR


Çine Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Muhtar Celep, “Vatandaşların taleplerini belediyeye ilettik. Başkan Enver Salih Dinçer’e bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz. Kışın mahalle sakinlerimize zorluklar yaşatan yolumuzda onarım ve düzenleme çalışması yürütülüyor. Bu yolda çok araç çamura saplandı, sokak sakinleri araçlarını park edemedi, ulaşımları kısıtlandı. İnşallah yaşanan bu sıkıntı gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde çözüme kavuşur. Ayrıca mahallemizde Büyükşehir tarafından sıcak asfalt çalışması devam etmekte. Bu anlamda da Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz. Mahallemizde ana cadde üzerindeki köprümüzde de yenileme ve genişletmesi yapılmakta.” dedi.
Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut mahallede gerçekleştirilen yol çalışmalarını Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep ile birlikte takip ederek incelemelerde bulundu.