Aydın Marangozlar Odası, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Şoförler Odası Düğün Salonu'nda düzenlenen genel kurulda üç liste yarıştı. Kıyasıya rekabete sahne olan seçime, mevcut Başkan Süleyman Algün beyaz, esnaflar Ertan Kaya mavi ve Serkan Ünan da sarı liste ile katıldı. 246 oyun kullanıldığı seçimde, 5 oy geçersiz sayıldı. 95 oy alan Kaya, odanın yeni başkanı oldu. 78 oyda kalan Algün, 20 yıldır yürüttüğü başkanlık görevine veda etti. Ünan da 68 oy elde etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Aydın Marangozlar Odası Başkanlığı’na seçilen Ertan Kaya, “Bana ve ekip arkadaşlarıma güvenerek, oy veren tüm üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Seçim geride kaldı, artık esnaflarımıza hizmet etme vakti. Görevimizi layıkıyla yapacağız. Esnaflarımızın sorunlarını çözmek, taleplerini karşılamak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI

Ertan Kaya başkanlığındaki Yönetim Kurulu Ercan Aydın, Mehmet Öztaş, Orhan Uyar, Oktay Uysal, Osman Yılmaz ve Murat Zoroğlu'ndan oluştu. Denetim Kurulu'na da Cemal Akdeniz, Ümit Şentürk ve Ramazan Özalp seçildi.