Nazilli’de oda seçimleri büyük bir heyecanla devam ederken 14 esnaf odasından 8’i genel kurula gitti. Seçimlerde Nazilli Fırıncılar Odası ve Nazilli Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, mevcut başkanları değişerek yeni başkanlarla yola devam eden odalar arasında yer aldı. Nazilli Fırıncılar Odası yeni Başkanı Mahmut Tekin yaklaşık 4 dönemdir başkanlık koltuğunda olan Reşat Oflioğlu’nu devirdi. Nazilli Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde Murat Şanal, 49 oy alarak odanın yeni başkanı oldu. Eski Başkan Hakkı Çaydan ise 45 oyda kaldı.

'SEÇİMİ BİTEN ODALAR'

Seçimi yapılan odalar, Nazilli Bakkallar ve Bayiler Odası, Nazilli Kasaplar ve Lokantacılar Odası, Nazili Elektrikçiler, Elektronikçiler, Sıhhi Tesisat vb. Esnaf Sanatkarlar Odası, Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası, Nazilli Kuaförler ve Berberler Esnaf Odası, Nazilli Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Nazilli Kahveciler Esnaf Odası, Nazilli Fırıncılar Odası oldu.

SEÇİMİ YAPILACAK ODALAR

Nazilli Marangozlar Odası, Nazilli Şoförler Odası, Nazilli Manavlar Odası, Nazilli Demirciler Odası, Nazilli Bakırcılar Odası ve Ayakkabıcılar Odası’nda ise henüz seçim yapılmadı. 3 Şubat Perşembe günü saat 14:00’te Ahmet Şensan Kültür Merkezi’ndeki Ayakkabıcılar Odası Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Fatih Kahyaoğlu tek liste ile seçime katılacak. Seçimler sürecinde diğer odaların birden fazla adayı olurken, Ayakkabıcılar Odası Kahyaoğlu ile genel kurulunu gerçekleştirecek.