MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, seçim ve teşkilat çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Haziran 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Baskın, “Tabii önümüzde 1,5 yıla yakın süre var. MHP olarak bir seçim biter, bir seçim başlar mantığıyla 2018 yılı genel seçimlerinden sonra çalışmalarımıza başlamıştık. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ"

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin açıkladığı gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adayları olduğunu vurgulayan Baskın, bu konuda herhangi bir tereddütleri bulunmadığını söyledi.

"MHP GÜVENİLİR ADRES"

İlçe Başkanı Baskın, üye kayıtlarına ağırlık verdiklerini dile getirerek, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda üye kayıtlarımıza hız vermiş durumdayız. Bizim daha önce yaptığımız açıklamalarda da belirttiğimiz gibi vatanıyla, milletiyle, bayrağıyla problemi olmayan herkese kapımız açık. Bu, liderimizin her fırsatta söylediği bir şey. Efeler İlçe Teşkilatı olarak üye kayıtlarımızı sürdürüyoruz. Daha önce çeşitli sebeplerle partimizden ayrılanların dönüşü de ivme kazandı. Aynı zamanda genç kuşaklar, ilk defa oy kullanacak arkadaşlarımız açısından da MHP güvenilir bir adres olarak görülüyor. Genç arkadaşlar çok daha objektif bakabiliyorlar. Onların teveccühü de bizleri oldukça memnun ediyor” dedi.