Aydın Ticaret Borsası, yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirildi. Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ile yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı. Aydın Ticaret Borsası’nın 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, 2022 yılına ilişkin çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Yılın ilk olağan meclis toplantısının açış konuşmalarını gerçekleştiren Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Aydın Ticaret Borsası olarak 2021 yılında Aydın ili ekonomisinin kalkınması ve projelerin hayata geçmesi adına özverili bir çalışma sergilediklerini belirtti.

“ AYDIN TİCARET BORSASI, ÜZERİNE DÜŞEN SORUMLULUĞU GETİRİYOR”


İlimiz ile bütünleşen tarımsal ürünlerin ulusal ve uluslararası düzeyde markalaşması adına coğrafi işaret çalışmalarına önem verildiğini ve Aydın Ticaret Borsası coğrafi işaretli ürün sayısının 5’e yükseldiğini ifade eden Erdel, “2022 yılı içinde de ilimiz tarımsal ürünlerinin marka değerinin artması adına kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. 2022 yılının ilimize ve ülkemize bereket ve bol kazanç getirmesini diliyorum.” dedi.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ise “İlimizde ve ülkemizde tarımsal üretimin ve ticaretinin sürdürülebilirliği açısından Aydın Ticaret Borsası üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyor. Bölgemiz ve ülkemiz ekonomisinin kalkınması adına faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. İlimizin yatırım cazibesinin artırılması ve istihdamın sağlanması amacıyla paydaşlarla iş birliği içerisinde olmaya ve faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Aydın Ticaret Borsası’nın yenilikçi hizmet anlayışı ile kısa ve uzun vadeli hedeflerinin gerçeklemesi adına meclis üyeleri ile birlikte çalışmalarına devam edeceğiz. 2022 yılının Aydın ili ve ülkemiz için hayırlı olsun.” diye konuştu.
Toplantıya katılım sağlayan meclis üyeleri, sektörleriyle ilgili yaşanan gelişmeleri paylaşarak görüş ve önerilerini dile getirdi.