Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Esnaf Odaları hizmet binasında yeni seçilen oda başkanlarını ziyaret etti. Ziyarette, Söke Meyveciler Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun, Söke Berberler Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek, Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Söke Kahveciler Odası Başkanı Ali Öztürk, Söke Bakkallar Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu ve Başkan Vekili Metin Mutafoğlu, Söke Lokantacılar Odası Başkanı Şeref Başar ve Başkan Vekili Bülent Usta, Marangozlar Oadası Başkanı Murat Elgin ve Başkan Vekili Hasan Hüseyin Gümüşkaya, Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkan Adayı Metin Özcan ile Söke Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Yalçın Pektaşoğlu hazır bulundu.

AKKENTLİ, ESNAFLAR İÇİN HAZIRLANAN PROJELERİ ANLATTI


Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Akkentli, yeni oda başkanlarını tebrik ederken, seçimleri yaklaşan oda başkanları ve adaylara da başarılar diledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, oda başkanlarına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini ileterek, önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflar için hazırlanan projeler hakkında da bilgiler verdi. Akkentli, oda başkanlarını da dinleyerek, taleplerini de not aldı.

“ÖZLEM BAŞKANIMIZ HER ZAMAN ESNAFLARIMIZIN YANINDA”


Esnaf oda başkanları ile oldukça samimi geçen ziyareti değerlendiren Akkentli, “Ani gelişen bir ziyaret oldu. Hepimiz bir arada Şoförler Odası seçimlerini takip ederken hadi dedik bir araya geldik. Rızkının peşinde olan, helal haram ayrımını hayatı boyunca gözeten, kazandığı zaman paylaşan, zor durumda olduğu zamanlarda da hayır dileyen ve sabır gösteren esnaf, sanatkârlarımız ve ustalarımız ile birlikte güzel vakit geçirdik. Özel olarak ziyaret edeceğiz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu her zaman esnafımızın yanında oldu. Olmaya devam edecek. Özlem Başkanımızın selamlarını ilettik. Yıllardır birlikte çalışıyoruz. Esnafımıza her konuda omuz omuza birlikte çalışmamız bizleri de memnun ediyor. Değerli oda başkanlarımıza kapımız her zaman açık. Oda seçimlerinin yaşandığı bir süreçten geçiyoruz. Yeni seçilen oda Başkanlarımızı kutluyorum seçimleri yaklaşan oda başkanlarımıza ve adaylarımıza başarılar diliyorum.” dedi