Proje eğitim toplantısına Bulgaristan’dan Agricultural Institute-Stara Zagora, Türkiye’den Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Litvanya’dan Lithuanian University of Health Sciences, Moldova’dan Agricultural State Universitesinden proje araştırıcıları ile ilgili firma temsilcileri katıldı.

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLDİ


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve Prof. Dr. Murat Yılmaz tarafında koordine edilen eğitim toplantısında, konunun uzmanı akademisyenler tarafından eğitim sunumları gerçekleştirildi. Toplantıya katılan ve ilimizin tarım alanındaki bilimsel faaliyetlerine destek veren Aydın Vali Yardımcısı ve Efeler Kaymakamı Cemal Şahin tarafından proje partner ülke temsilcilerine katılım sertifikaları takdim edildi. Projeye katılan diğer katılımcılara ise Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel tarafından katılım belgeleri verildi.

PROBİYOTİKLER ÇOK ÖNEMLİ


Toplantı sonunda Vali Yardımcısı Cemal Şahin, tüm katılımcılara katkılarında dolayı teşekkür ederek, probiyotiklerin hayvan yetiştirmede ve hatta insan sağlığı açısından önemli olduğunu; bu önemli tarımsal projede Aydın ilimiz ve ülkemiz adına Aydın Adnan
Menderes Üniversitesinin görev almasından mutluluk duyduğunu bildirerek tüm araştırıcılara başarılar diledi.