AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a Didim Devlet Hastanesi Ek Binası inşaatı ziyaretinde AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Hastane Başhekimi Ethem Bilgiç ve hastane yöneticileri eşlik etti.
Didim Devlet Hastanesi Ek Binasının inşaatının ağır ilerlemesi ile ilgili bilgi almak için ihaleyi alan firmanın yetkilileriyle görüştü. Yetkililer, temeli kazarken kanalizasyon hattının çalışmalara engel olduğunu, yetkililere konu hakkında bilgilendirme yaptıklarını, yazışmalara cevap beklediklerini ifade ettiler.
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz konu hakkında aldığı bilgiler üzerine yatırımlardan sorumlu Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürü Hüseyin İncesöz’ü arayarak yazışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
Yavuz yaşanılan bu tür konularda kendilerine bilgi verilmesinin çözüm yollarını hızlandıracağını kaydederek, “Bizim Didim’e sözümüz var. 2022 Aralık ayında Didim Devlet Hastanesi Ek Binası inşaatını Didim’e teslim etmemiz gerekiyor” dedi. Öte yandan kanalizasyon hattı çalışmalarıyla ilgili olarak Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı ASKİ Genel Müdürlüğüyle yazışmaların yapıldığı ve kısa sürede bu çalışmaların yapılacağı da öğrenildi.